Neler Yeni

Redbullda alkol var mı?

Kimera

80+ Bronze
Buarada enerji içeceklerinin çok içilmesini nedense doktorlar önermiyor.
Kafein oranı çok fazla ve etkileri en fazla 15 dakika sürüyor.
15 dakikadan sonra kendini olduğundan daha yorgun hissediyorsun.
Bu yüzden RedBull'un üzerinde üzeri çizilmiş araba işareti var.

İnternette aratıp bulabilirsiniz. CNN veya NTV enerji içecekleri hakkında belgesel yapmıştı.
Bu bilgilerin kaynağı orası :)

Impe

80+ Silver

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alkolsuz, hatta alkolle tüketilmesi zararlı.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,541
İsim
Sarp Yılmaz
Cogu insan yok diyor bazıları var diyor colada ve maltanadada aynı şeyleri soyluyor merak ettim varsa bile çok içsek sarhos yapar mı çunku çoğu sarhoş eden seyin azıda haramdır diye bende bu üçünüde sevdiğim için cevaplarınızı bekliyorum (adam akıllı içecek yok piyasada en iyileri bunlar yoksa bunları içtiğimden linç yiyebilirim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linç yicemmmm
alkolle uzaktan yakından alakası yoktur. ülkemizde satışa sunulduğu anda kafein derecesi yüksek miktardaydı, daha sonradan tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından yasaklandı ve kafein oranı düşürüldükten sonra tekrar piyasa da yerini aldı. şu an redbull ve coca cola'nın içindeki kafein miktarı hemen hemen aynı olmakla birlikte, bu içecekleri çay ve kahve takip etmektedir. kafein'in metobizlamayı hızlandırmasının yanı sıra insan vücudunu uyarıcı bir etkisi vardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
alkolle uzaktan yakından alakası yoktur. ülkemizde satışa sunulduğu anda kafein derecesi yüksek miktardaydı, daha sonradan tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından yasaklandı ve kafein oranı düşürüldükten sonra tekrar piyasa da yerini aldı. şu an redbull ve coca cola'nın içindeki kafein miktarı hemen hemen aynı olmakla birlikte, bu içecekleri çay ve kahve takip etmektedir. kafein'in metobizlamayı hızlandırmasının yanı sıra insan vücudunu uyarıcı bir etkisi vardır.
Bunu başka bir sitedede yazmişsınız veya kopyalamışsınız

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,541
İsim
Sarp Yılmaz
  • Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
YHa Abİ 4tAnE rEdBuLl iÇtİm aRaRsAm AçMaYıN kAfAm GüZeL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ata Atagur
Cogu insan yok diyor bazıları var diyor colada ve maltanadada aynı şeyleri soyluyor merak ettim varsa bile çok içsek sarhos yapar mı çunku çoğu sarhoş eden seyin azıda haramdır diye bende bu üçünüde sevdiğim için cevaplarınızı bekliyorum (adam akıllı içecek yok piyasada en iyileri bunlar yoksa bunları içtiğimden linç yiyebilirim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linç yicemmmm
önceliklen kanka redbull u alıyorsun eline ondan sonra bi 360 derece çevir küçük bi tablo olacak bakıyorsun içinde alkol varmı yokmu diye ondan sonra eğer bulursan bana da söyle çünkü yok ha bu arada bazı meyveler de çok yersen sarhoş yapıyor elmaydı galiba o kadar müslümansan elma da yeme sonuçta azı da haram

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Kutunum üzerinde ne yazıyorsa o dur.
Oraya yalan şeyler yazamazlar.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
önceliklen kanka redbull u alıyorsun eline ondan sonra bi 360 derece çevir küçük bi tablo olacak bakıyorsun içinde alkol varmı yokmu diye ondan sonra eğer bulursan bana da söyle çünkü yok ha bu arada bazı meyveler de çok yersen sarhoş yapıyor elmaydı galiba o kadar müslümansan elma da yeme sonuçta azı da haram
1-2 torba mandaline yersen çevirmelerde falan yüksek promilli çıkarsın mesela

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bilgi köşesisinde bugün:

Redbull'da alkol bulunmaz ama yoğurtta, kefirde bile eser miktarda alkol bulunuyor. Fermente edilmiş (mayalanmış) her içecek ve yiyecekte eser miktarda alkol bulunur. Fermentasyon sırasında alkol ortaya çıkar. Ama hayır, Redbull'da alkol bulunmaz.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Yhaa abi bne şmdi 4 tane reddbul içtim. Kafam gzelleşti. Arabnanın klidini açmayın. Kafam gzel. ararsam açmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,145
Üyeler
165,472
Son üye
akayen
Top Bottom