Neler Yeni

Csgo rütbeniz ne ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Semih Yılmaz
Benimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
DMG ama banlandık :)
(şaka şaka 1 haftadır depresyondayım)

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
silver elite

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ata Atagur
Benimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
benim rank da seninle aynı daha bugün çıktım allahın izniyle road to nova ama randomlar aşırı zorlaştırıyor işimi neyse kanka şans dile bana :D

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,625
İsim
Özgürcan
Rütbem yok arada olum macı atıyom o kadar :)

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
6 yıldır oyuna sahibim, 5 yıldır falan oynuyorum. Bilgisayarımın kaldırmayacağını düşünüp 1 yıl oynamamıştım, o zamanlar tabi hiçbir şeyden anlamıyorum, ayarları bile düşürmeyi bilmiyorum yani o yüzden 1 yıl oyunu oynayamadım :D

Rütbe olayına gelecek olursak, benim hep oynadığım dönemler oldu. Hiç non-stop oynayamadım. Yani mesela 2-3 ay oynuyorum sonrası yok, 6 ay - 1 yıl ara. Hep böyle oldu. Şuan da o 2-3 aylık dönemlerin birindeyim, 2-3 hafta önce başladım tekrardan oynamaya ve şuan rankım Gold Nova 3, 1-2 win daha alırsam Gold Nova 4 olacağım. Şuana kadar en yüksek Gold Nova Master'ı gördüm fakat bu sefer bilgisayarım eskisine göre çok daha iyi dolayısıyla Master Guardian olmak ilk hedefim, ondan sonra da kademe kademe yükselerek Distinguished Master Guardian olmak, dahası olur mu bilmiyorum ama arkadaşım benimle oynamaya devam ederse kendimi çok daha geliştiririm ve kolayca rütbe yükselebilirim. Aynı şekilde o da kendini geliştirir tabi. Zaten rütbelerimiz aynı, hep de beraber giriyoruz. Birimiz düşerse diğerimiz de düşüyor, birimiz yükselirse diğeri de yükseliyor.

Uzun lafın kısası Gold Nova 3'üm ama yükselmeyi planlıyorum :D Teşekkür ederim, iyi geceler/günaydın.

COREXAR

80+ Silver
MM'de LEM,
Wingman'de GLOBAL'im.
Faceit şuanlık kasmıyorum, bizim tayfa gelince başlayacağım.
Malum tek girince kanser oluyorum :D

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet
Gümüş 2 daha dün oldum hatta 😂😂😂 adam arkasına dönük pusmus onu arkalamama rağmen duvara resmini çizdim resmen adam 3 sn sonra beni öldürdü, cs bana çok zor geliyor sprey olayı özellikle çok farklı alışmak gerek ben bf3 ve bf4 oynardım hep hiç benzimiyor aimleri aşırı farklı.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Global elite - Faceit 10 lvl 1300 maç 1.31 kd
Esportal rank pro.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Semih Yılmaz
Global elite - Faceit 10 lvl 1300 maç 1.31 kd
Esportal rank pro.
AÜĞSŞDĞPADSDŞAĞPSDŞSĞAPDŞLSAĞPDŞASĞDŞASĞDÇAĞDŞÇĞŞDAS
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gümüş 2 daha dün oldum hatta 😂😂😂 adam arkasına dönük pusmus onu arkalamama rağmen duvara resmini çizdim resmen adam 3 sn sonra beni öldürdü, cs bana çok zor geliyor sprey olayı özellikle çok farklı alışmak gerek ben bf3 ve bf4 oynardım hep hiç benzimiyor aimleri aşırı farklı.
dostum şunu söyliyim, csgoda aimin iyi olursa her oyunda iyi olur bence.
evet farkılıklar var tabii ama o aimle valorant ta oynarsın codda bf de

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
PC alınınca kurtuldum artık cs den gta5 akıyom artık:)

Top Bottom