6 yıldır oyuna sahibim, 5 yıldır falan oynuyorum. Bilgisayarımın kaldırmayacağını düşünüp 1 yıl oynamamıştım, o zamanlar tabi hiçbir şeyden anlamıyorum, ayarları bile düşürmeyi bilmiyorum yani o yüzden 1 yıl oyunu oynayamadım
Rütbe olayına gelecek olursak, benim hep oynadığım dönemler oldu. Hiç non-stop oynayamadım. Yani mesela 2-3 ay oynuyorum sonrası yok, 6 ay - 1 yıl ara. Hep böyle oldu. Şuan da o 2-3 aylık dönemlerin birindeyim, 2-3 hafta önce başladım tekrardan oynamaya ve şuan rankım Gold Nova 3, 1-2 win daha alırsam Gold Nova 4 olacağım. Şuana kadar en yüksek Gold Nova Master'ı gördüm fakat bu sefer bilgisayarım eskisine göre çok daha iyi dolayısıyla Master Guardian olmak ilk hedefim, ondan sonra da kademe kademe yükselerek Distinguished Master Guardian olmak, dahası olur mu bilmiyorum ama arkadaşım benimle oynamaya devam ederse kendimi çok daha geliştiririm ve kolayca rütbe yükselebilirim. Aynı şekilde o da kendini geliştirir tabi. Zaten rütbelerimiz aynı, hep de beraber giriyoruz. Birimiz düşerse diğerimiz de düşüyor, birimiz yükselirse diğeri de yükseliyor.
Uzun lafın kısası Gold Nova 3'üm ama yükselmeyi planlıyorum
Teşekkür ederim, iyi geceler/günaydın.