GRR8
80+
Dahası
Tahta 2
Lem. Bilgisayarım gelirse belki Supereme kasarım ya.Benimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
Benimki usta seçkin gümüş .Konu tam bu değil ama bir şey söylemek istiyorum takımdaki biri çıkmak isteyip kick ne yazar ya sonra bizde inadına atmayizya he işte o zaman o çıkmak isteyen herkese sıkar ya dünyada bundan daha gıcık şeyler çok az
Olm ölüm maçında nasıl dayaniyorsun? İnsanları susturana kadar basım ağrıyor o kadar gürültülü kiRütbem yok arada olum macı atıyom o kadar
evet ya o sıkıntı komple kapatmanın yolu varmı ayarlardan gercekten cok sıkıntılı ınsan doluOlm ölüm maçında nasıl dayaniyorsun? İnsanları susturana kadar basım ağrıyor o kadar gürültülü ki
yanında ayran da olsun muKomik olan ne
Sadece Rusları taklit ettim. Bir de bu adamlar her cümlede bly*t diyor. Ben başka anlamı var sanıyordum.Dostum küfür yasak. Raporlamak istemiyorum.
Şu kodu dene bir voice_enable 0evet ya o sıkıntı komple kapatmanın yolu varmı ayarlardan gercekten cok sıkıntılı ınsan dolu
TeşekkürlerŞu kodu dene bir voice_enable 0