Son zamanlarda bilgisayarımda kapanma sorunları olmaya başladı kasada tuff gaming x570 anakart bulunmakta ve cooler master 750w +gold v1 bulunmakta servise gönderdim servis bana hiçbir sorun yok fakat x570 anakart ile v1 uygun olmadığını söyledi ve bana v2 bir power almam gerektiğini söyledi...
şuanda alamam maalesef parçaları çıkardım diper pcde testler yapıyorum sıkıntı donanımsal mı yazılımsal mı diye deniyorum fikir alabilirim diye buraya konu açtım
Merhaba başlangıçta sorun bilgisayarın psu'sunda trafosunda bir sorun olduğu için servise göndermiştim. Servisten geldikten sonra sorun hala devam ediyor.. Başta termal macun yüzünden düşündüm çünkü işlemcim 60 dereceleri görüyordu biosu güncelledikten sonra sıcaklık sorunu düzeldi fakat kapanma...
eski bilgisayarımda r9 270x 2gb bulunuyordu gayet sağlam bi ekran kartı rust,r6,pubg vb oyunları ultra olmasada yüksek orta grafiklerde mutlu mutlu oynuyordum. 4gb versiyonunu bulabilirsen alınabilir
evet fakat bazı kasalar maalesef boyut olarak küçük olduğu için konuyu açtım. Kullandığım kasa küçük olduğu için kullanamıyorum şuanda
sistemimin yeterince güçlü olduğunu düşündüğüm için görünümü için uğraşıyorum
30 serisi abartı olabilir diye riske atmadım.
Merhaba Geçenlerde MSİ RTX 2080 SUPER Trio versiyonunu satın aldım ekran kartımı dikey olarak konumlandırmak istiyorum fakat kasa bulamadım. Bütçe 600 900 arası bildiğiniz dikey konumlandırabilecek kasa var mıdır acaba?