Arama sonuçları: *

1. Dekucuk

Yardım X570 anakart ve v2 psu zorunluluğu?

psuda bu videodaki aynı sorun var fakat servis hiç bir sorunu yok diye geri yolladı ve v2 ile değiştirmemi söyledi
  2. Dekucuk

Yardım X570 anakart ve v2 psu zorunluluğu?

Son zamanlarda bilgisayarımda kapanma sorunları olmaya başladı kasada tuff gaming x570 anakart bulunmakta ve cooler master 750w +gold v1 bulunmakta servise gönderdim servis bana hiçbir sorun yok fakat x570 anakart ile v1 uygun olmadığını söyledi ve bana v2 bir power almam gerektiğini söyledi...
  3. Dekucuk

Çözüldü✓ Oyun oynarken bilgisayar kapanıyor

anakartta sıkıntı varmış garantiye yolladım. her ihtimale karşı tüm bileşenleri göndereceğim yardim eden , etmeyen herkese teşekkürler.
  4. Dekucuk

şuanda alamam maalesef parçaları çıkardım diper pcde testler yapıyorum sıkıntı donanımsal mı yazılımsal mı diye deniyorum fikir alabilirim diye buraya konu açtım
  5. Dekucuk

Merhaba başlangıçta sorun bilgisayarın psu'sunda trafosunda bir sorun olduğu için servise göndermiştim. Servisten geldikten sonra sorun hala devam ediyor.. Başta termal macun yüzünden düşündüm çünkü işlemcim 60 dereceleri görüyordu biosu güncelledikten sonra sıcaklık sorunu düzeldi fakat kapanma...
  6. Dekucuk

Düşük bütçeli ekran kartı.

eski bilgisayarımda r9 270x 2gb bulunuyordu gayet sağlam bi ekran kartı rust,r6,pubg vb oyunları ultra olmasada yüksek orta grafiklerde mutlu mutlu oynuyordum. 4gb versiyonunu bulabilirsen alınabilir
  7. Dekucuk

Çözüldü✓ MSİ RTX 2080 Super Dikey Konumlandırabilecek Kasa

COUGAR Gemini T nasıl olur sizce?
  8. Dekucuk

tercih meselesi konu başlığına göre yorum yapalım lütfen 1599343460 zorlaya bilseydim keşke :confused:
  9. Dekucuk

evet fakat bazı kasalar maalesef boyut olarak küçük olduğu için konuyu açtım. Kullandığım kasa küçük olduğu için kullanamıyorum şuanda sistemimin yeterince güçlü olduğunu düşündüğüm için görünümü için uğraşıyorum 30 serisi abartı olabilir diye riske atmadım.
  10. Dekucuk

Merhaba Geçenlerde MSİ RTX 2080 SUPER Trio versiyonunu satın aldım ekran kartımı dikey olarak konumlandırmak istiyorum fakat kasa bulamadım. Bütçe 600 900 arası bildiğiniz dikey konumlandırabilecek kasa var mıdır acaba?
Top Bottom