Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun oynarken bilgisayar kapanıyor

Dekucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Çetin
Merhaba başlangıçta sorun bilgisayarın psu'sunda trafosunda bir sorun olduğu için servise göndermiştim. Servisten geldikten sonra sorun hala devam ediyor.. Başta termal macun yüzünden düşündüm çünkü işlemcim 60 dereceleri görüyordu biosu güncelledikten sonra sıcaklık sorunu düzeldi fakat kapanma devam ediyor. Kapanınca anakarttan tamamen güç kesilene kadar bilgisayarı açamıyorum anakarttan güç kesildiğini tuff serisinin ışıklarından anlıyorum bilgisayar parçaları imzamda bulunuyor. (psu ve ekran kartı başka pcde denenmiştir).

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Merhaba başlangıçta sorun bilgisayarın psu'sunda trafosunda bir sorun olduğu için servise göndermiştim. Servisten geldikten sonra sorun hala devam ediyor.. Başta termal macun yüzünden düşündüm çünkü işlemcim 60 dereceleri görüyordu biosu güncelledikten sonra sıcaklık sorunu düzeldi fakat kapanma devam ediyor. Kapanınca anakarttan tamamen güç kesilene kadar bilgisayarı açamıyorum anakarttan güç kesildiğini tuff serisinin ışıklarından anlıyorum bilgisayar parçaları imzamda bulunuyor. (psu ve ekran kartı başka pcde denenmiştir).
CyrstalDıskInfo programını indirip ekran görüntüsü atarmısın

Dekucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CyrstalDıskInfo programını indirip ekran görüntüsü atarmısın
şuanda alamam maalesef parçaları çıkardım diper pcde testler yapıyorum sıkıntı donanımsal mı yazılımsal mı diye deniyorum fikir alabilirim diye buraya konu açtım

Dekucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartta sıkıntı varmış garantiye yolladım. her ihtimale karşı tüm bileşenleri göndereceğim yardim eden , etmeyen herkese teşekkürler.

Top Bottom