Arama sonuçları: *

1. K

2001 Palio 1.6 HL alacağım hava yastığı, abs var mı nelere dikkat edeyim?

ilk arabam olacak inşallah saydığınız sebeplerden dolayı tercih edeceğim yürütme maliyetleri parça maliyetleri önemli açıkçası öğrenciyim biraz da gitsin istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz 1682374076 bu sepeblerden dolayı almaymayıdüşünüyorum yürütme maliyetleri parça maliyetleri vs uygun...
  2. K

tamamdır hocam söylediklerinizi aklıma yazdım sağolun sizide yorduk 1682373810 acaba şase numarasaı ile sorgulama yapsam daha net bir bilgi elde edebilir miyim
  3. K

HOCAM ÇOK SAĞOLUN EKSPERE SOKMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM AMA SANIRIM MOTOR ALT TAKIM VE ŞASESELERE BAKTIRSAM İYİ OLACAK SAĞOLUN TEKRARDAN
  4. K

hocam çok sağol boyaya vs takılmıyorum zaten kaç yaşında araba bizim baktığımız mk1 eski tip diresksiyon olan hava yastığı yok frenlere bakmam lazım birkaç yerde gördüm frenleri çok dayanmıyormuş heralde yalnız az önce kilometre sorgulaması yaptım kafam çok karıştı 3 tane farklı plaka 2013...
  5. K

hocam palio 1.6 ilk versiyon yani 98 99 kasa tipi emin misin olduğuna
  6. K

Günlük 5 Litre Su İçmek

bu işi litre bazında dğilde idrarını takib ederek yaparsan daha iyi olur bence vücudun sana gerekli bilgiyi verecektir sonuçta böbreklerden iyi bilemezsin
  7. K

hocam hiçbirşey bilmiyor değiliz tabi yanımızda motorcuda olacak ama asıl sormak isteğim bu hava yastığı var mı yokmuydu aslında
  8. K

yarın bir araç bakmaya gideceğim palio 1.6 16v hl lpg benzin 200binde bu araçlarda abs opsiyon diye biliyorum hava yastığı da opsiyon mu yoksa hiç yok mu bunlarda ve de bu araç hakkında bilgisi olan varsa neye dikkat etmem gerekir alırken özellikle bak dediğiniz bir şey var mı ?( bu araç özelinde...
  9. K

2010lu yıllarıda oynadığım ilk oyunu arıyorum

facebook oyunu olmasi cok zor cunku cd den yuklenmisti ve o zamanlar internetimiz yoktu
  10. K

Bu satıcı güvenilir mi?

alma kardesim ayni seyi bende yasadim istanbuldan bilecige gittigimde anladim dolandirildigimi bunlar cete gibi bisey cok ucuza ilan verip milleti dolandirmaya calisiyorlar inanmayin
  11. K

başkan cevabın için sağol ama prototype değil, olağanüstü şeyler yoktu oyunda yani zombi canavar tarzı şeyler yoktu oyunda hatırladığım başka şeyler olsa yazacağım ama hepsini yukarıda yazdım böyle sakin bir ortamda başlıyorduk kimse yoktu ilk başladığımızda savaş falan yoktu sadece evler falan...
  12. K

2. el G920 alınır mı??

ayrıca alırken ölü bölgesi olup olmadığında adaptörünün orijinal olup olmadığında özellikle dikkat edin derim 1676490486 dediğim gibi satmayı vs düşünmüyorsanız cihazların donanım olarak bir farkı yok sadece görüntüsü farklı (ki bende almayı ve uzun bir süre satmamayı planlıyorum) şunu da...
  13. K

2. el G920 alınır mı??

Eğer kısa sürede satma ihtimaliniz varsa daha çok piyasası olan g29 u tercih edebilirsiniz (ki bence g920 daha şık) ama bu fiyata stant ve vites dahil makul gibi (ve bilmiyorsanız diye yazıyorum g920 xbox ile uyumludur- g29 playstation ile)
  14. K

Öncelikle herkese merhaba oyuna dair hatırladıklarım şunlar bir erkek karakterdik Fps yada Tps idi. içine girebildiğimiz tek tük binaların olduğu (içleri boş), etrafta kimsenin olmadığı bir yerde başlıyordu. Ve bir yere gitmeye çalışıyorduk bu yere istersek haritadaki bir arabaya binerek...
  15. K

Bilgisayarım modemi görmüyor ne yapmam gerek

Arkadaşlar geçtiğimiz günlere evime internet bağlattım. Her şey gayet güzel wifiden giriyorum başka bir bilgisayara kablolu bağlayıncada oluyo fakat kendi bilgisayarıma bağlayınca hiçbir tepki vermiyor ne yapmam gerek driver felanmı lazım acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom