Neler Yeni

2010lu yıllarıda oynadığım ilk oyunu arıyorum

kinghls24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Halis Şelte
Öncelikle herkese merhaba oyuna dair hatırladıklarım şunlar bir erkek karakterdik Fps yada Tps idi. içine girebildiğimiz tek tük binaların olduğu (içleri boş), etrafta kimsenin olmadığı bir yerde başlıyordu.
Ve bir yere gitmeye çalışıyorduk bu yere istersek haritadaki bir arabaya binerek istersek de otobüsü bekleyip otobüsle gidebiliyorduk ve gittiğimiz yer askerlerin olduğu tank yada kamyonların olduğu savaş yeri gibi bir yerdi. Hayatımda oynadığım ilk oyundu onun için hangi oyun olduğunu bulmaya çalışıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

kinghls24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Halis Şelte
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk tam anlamadım ama Prototype miydi acaba?
başkan cevabın için sağol ama prototype değil, olağanüstü şeyler yoktu oyunda yani zombi canavar tarzı şeyler yoktu oyunda hatırladığım başka şeyler olsa yazacağım ama hepsini yukarıda yazdım böyle sakin bir ortamda başlıyorduk kimse yoktu ilk başladığımızda savaş falan yoktu sadece evler falan vardı bide işte yukarıda yazdıklarım

Helixo

80+ Bronze
başkan cevabın için sağol ama prototype değil, olağanüstü şeyler yoktu oyunda yani zombi canavar tarzı şeyler yoktu oyunda hatırladığım başka şeyler olsa yazacağım ama hepsini yukarıda yazdım böyle sakin bir ortamda başlıyorduk kimse yoktu ilk başladığımızda savaş falan yoktu sadece evler falan vardı bide işte yukarıda yazdıklarım
ben bu oyunu hatırlıyor gibiyim facebook oyunu idi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,124
Üyeler
167,257
Son üye
devrimgym01
Top Bottom