Arama sonuçları: *

1. A

Bu monitörü sipariş ettim iyi mi sizce?

Bence şöyle yap bunu aldın kalsın. Kalan 150 liranı kenara koy. Biriktirmeye başla yakın zamanda fabrikalar yeniden yeni nesil ürünler piyasaya sürecek. Onları satın alman daha faydalı olur. Bu monitör gayet iyi güle güle kullan.
  2. A

Değerli dostum bu mantıkla yola çıkarsan 1000 lira verip de daha iyisini alabilirsin.
  3. A

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Umarım bir sonraki daha iyisi olur.
  4. A

Güçlü İşlemci ile Düşük Ekran Kartı Kullanmak Zararlı mı?

Değerli arkadaşlar sakin olun. Darboğaz dediğimiz işlem sadece ekran kartı işlemci uyumsuzluğu değil ki. Darboğaz dediğim olay; Yüksek donanım gücünde ki sistemde zayıf parçalar bulunması. Bu monitörden de olabilir. Ekran kartından da olur. İşlemciden de olur. Diskten de olabilir. Neden...
  5. A

Güçlü İşlemci ile Düşük Ekran Kartı Kullanmak Zararlı mı?

Darboğaz dışında bir zararı olmaz. Yani pek doğru düzgün oynatmayabilir.
  6. A

Öneri RX570 Vs. Benim Olmayan Param.

Doğru söylüyorsun ABD dolarları yakmaya başlamış. Dolar çünkü Trump ile beraber çıktı piyasaya.
  7. A

Garantili ürün iade edilebilir mi?

Arkadaşlar ekran kartımı alalı 6-7 ay oldu. Malesef RX 5700 XT bir kartım var. Bir kere servise gönderdim ancak ürünün sorunları hala devam ediyor. LOL clientte ve oyunda kasmalar gibi. Tüm bileşenler tüm testlerden geçiyor ancak donmalar vs. hala var. Bu ürünü iade edebilir miyim? Kutusu vs...
  8. A

League of legends oynayanlara bi sorum var.

Dostum helal olsun hala ban yememişsin TR'den. Nasıl dayanabiliyorsun tr serverinde 1.5 milyon valla helal olsun.
  9. A

Topladığım sistem FPS değerleri çok düşük, RX 5500 sorunlu mu?

Bu arada böyle bir sorun servisten önce yoktu. Servisten önce başka sorunlar vardı. Şimdi o sorunlar yok bu sorunlar var. Serviste diyor ki biz bir şey yapmadık. Kart zaten sağlam. Hafta içi iade isteyeceğim artık. Çok can sıkıyor dostum valla bak, yani herkesin yapabildiği şeyleri yapamıyorsun...
  10. A

Virüs indirsek direk bulaşır mı?

2000li yıllarda o zamanlar mp3 converter pek yok. Bir tanesine tıkladım indirdim, kalktım şu içmeye oturma odasını götürmüşler. Hiç bir türlü bulaşma reis :D
  11. A

Dostum direkt GTA girmeden LOL'den deniyelim zaten LOL'de bile drop yiyoruz :D Clientte bile drop yiyorum. Hatta bekle 1 örnek atam LOL'den 1601774358 Al dostum canlı canlı sana kanıt. Daha yeni çıktım maçtan, lobi yazıları bozuk şekilde geliyor. Ve maç sonunda lobiye geçerken 1-2 saniye donuyor.
  12. A

Ya ağır oyun dediğin nedir GTA V var bende. Ya arkadaş oynuyorum, zar mısın ki çimenlere yaklaşayım. Oyun direkt 5nci sınıf slayt ödevine dönüyor. Biz bunun için mi aldık bu kartı. Aynı sistem ya vallahi bak aynı sistem sadece kartları değişik NVDIA kartta sorun yok. Benim AMD karta gelirsek...
  13. A

Yahu her şeyi geç dostum fan sessiz vs. Şuan en AMD'nin 5700ler için açıkladığı bir driver yok. En son yakın tarihte 5600'ler için uyumlu bir tane çıkarmıştı. Kaç yıllık kartın driveri yok :D
  14. A

Hafta içi bir deniyeyim bu şansımı. İade olursa çok daha iyi olur benim için. Ne lanet bir kartmış arkadaş. Aynı sistemlere sahibiz clandan bir arkadaşla. Sadece onun kart 2070 S benim ki bu (Ben aldığımda NVDIA kart yoktu stokta.) Benim pc droptan geçilmiyor arkadaşın ki okyanus gibi akıyor...
  15. A

Mesele o değil ki bu kadar güçlü kart LOL'de kasmalı mı sence? 1601773675 Garantiden iade edebilir miyim ürünü?
  16. A

MSI RX 5700 XT 1601773308 Bak aynısı bende de oluyor
  17. A

Yok dostum ya en çok onda vakit geçirdim hatta en kötü 1 ay kurulu kaldı. LOL de bile pc takılır mı valla takılıyor :D
  18. A

20.9.1 20.9.2 20.8.3 20.8.2 20.8.1 Böyle tüm sürümleri denedim aynı da aynı. Yapacak bir şey yok.
  19. A

Kaç zaman oldu dostum nereye iade alsınlar :D
  20. A

Ama sen çok yanlış zamandaa da almışsın 1 sene önceki driverler şimdiklere göre kat kat iyiydi. Şimdi dönsek bile eski performansı vermiyor. Ayrıca ben kartımı servise gönderdim, servis sorunsuz diyor. Bu sorunların çoğu driver ile çözülecek şeyler sanırım.
Geri