RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,421
20.2.2 denesene bide20.9.1
20.9.2
20.8.3
20.8.2
20.8.1
Böyle tüm sürümleri denedim aynı da aynı.
Yapacak bir şey yok.
20.2.2 denesene bide20.9.1
20.9.2
20.8.3
20.8.2
20.8.1
Böyle tüm sürümleri denedim aynı da aynı.
Yapacak bir şey yok.
hepsini denedim20.2.2 denesene bide
Yok dostum ya en çok onda vakit geçirdim hatta en kötü 1 ay kurulu kaldı.20.2.2 denesene bide
Model ne?Yok dostum ya en çok onda vakit geçirdim hatta en kötü 1 ay kurulu kaldı.
LOL de bile PC takılır mı valla takılıyor![]()
drop yiyorum abi bir kere bi anda 80 e 70 e düşüyorYok dostum ya en çok onda vakit geçirdim hatta en kötü 1 ay kurulu kaldı.
LOL de bile PC takılır mı valla takılıyor![]()
Bak aynısı bende de oluyordrop yiyorum abi bir kere bi anda 80 e 70 e düşüyor
MSI modellerde vram soğutma yok. Üst modellerde ise yarım yarımMSI RX 5700 XT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak aynısı bende de oluyor
Mesele o değil ki bu kadar güçlü kart LOL'de kasmalı mı sence?MSI modellerde vram soğutma yok. Üst modellerde ise yarım yarım
Garantiden iade edebilir miyim ürünü?Garantisi varsa isterse 1.5 yıl olsun
Sorununu belirt kartı denesinler. Oyunu da belirt özellikle. Garantisi varsa şansınızı deneyin. En kötü değişim alırlar heraldeMesele o değil ki bu kadar güçlü kart LOL'de kasmalı mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantiden iade edebilir miyim ürünü?
Hafta içi bir deniyeyim bu şansımı.Sorununu belirt kartı denesinler. Oyunu da belirt özellikle. Garantisi varsa şansınızı deneyin. En kötü değişim alırlar heralde
Birde şunu söyleyim hangi oyun oluraa olsun pubg lol fortnite gibi oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı sıcaklığım artmıyor yani fanı sesli çalışmıyor. 2 3 saat oynadığım oldu hiö sesli çalışmadı. Bir kez sesli çalıştığını duydum o da birisi fan ayarlarını değiştirmişti bir kez z o zaman duydumSorununu belirt kartı denesinler. Oyunu da belirt özellikle. Garantisi varsa şansınızı deneyin. En kötü değişim alırlar heralde
Yahu her şeyi geç dostum fan sessiz vs.Birde şunu söyleyim hangi oyun oluraa olsun PUBG lol fortnite gibi oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı sıcaklığım artmıyor yani fanı sesli çalışmıyor. 2 3 saat oynadığım oldu hiö sesli çalışmadı. Bir kez sesli çalıştığını duydum o da birisi fan ayarlarını değiştirmişti bir kez z o zaman duydum
Oyun için MSI afterburner değerlerini paylaşsanıza bi ikinizde. Ama ağır bi oyundaBirde şunu söyleyim hangi oyun oluraa olsun PUBG lol fortnite gibi oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı sıcaklığım artmıyor yani fanı sesli çalışmıyor. 2 3 saat oynadığım oldu hiö sesli çalışmadı. Bir kez sesli çalıştığını duydum o da birisi fan ayarlarını değiştirmişti bir kez z o zaman duydum