Topladığım sistem FPS değerleri çok düşük, RX 5500 sorunlu mu?

Mesele o değil ki bu kadar güçlü kart LOL'de kasmalı mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiden iade edebilir miyim ürünü?
Sorununu belirt kartı denesinler. Oyunu da belirt özellikle. Garantisi varsa şansınızı deneyin. En kötü değişim alırlar heralde

Sorununu belirt kartı denesinler. Oyunu da belirt özellikle. Garantisi varsa şansınızı deneyin. En kötü değişim alırlar heralde
Hafta içi bir deniyeyim bu şansımı.
İade olursa çok daha iyi olur benim için.

Ne lanet bir kartmış arkadaş.
Aynı sistemlere sahibiz clandan bir arkadaşla.
Sadece onun kart 2070 S benim ki bu (Ben aldığımda NVDIA kart yoktu stokta.)
Benim pc droptan geçilmiyor arkadaşın ki okyanus gibi akıyor pc.

Kendi adıma asla AMD yaklaşmayacağım.

Birde şunu söyleyim hangi oyun oluraa olsun pubg lol fortnite gibi oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı sıcaklığım artmıyor yani fanı sesli çalışmıyor. 2 3 saat oynadığım oldu hiö sesli çalışmadı. Bir kez sesli çalıştığını duydum o da birisi fan ayarlarını değiştirmişti bir kez z o zaman duydum

Birde şunu söyleyim hangi oyun oluraa olsun PUBG lol fortnite gibi oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı sıcaklığım artmıyor yani fanı sesli çalışmıyor. 2 3 saat oynadığım oldu hiö sesli çalışmadı. Bir kez sesli çalıştığını duydum o da birisi fan ayarlarını değiştirmişti bir kez z o zaman duydum
Yahu her şeyi geç dostum fan sessiz vs.
Şuan en AMD'nin 5700ler için açıkladığı bir driver yok.
En son yakın tarihte 5600'ler için uyumlu bir tane çıkarmıştı.

Kaç yıllık kartın driveri yok :D

Birde şunu söyleyim hangi oyun oluraa olsun PUBG lol fortnite gibi oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı sıcaklığım artmıyor yani fanı sesli çalışmıyor. 2 3 saat oynadığım oldu hiö sesli çalışmadı. Bir kez sesli çalıştığını duydum o da birisi fan ayarlarını değiştirmişti bir kez z o zaman duydum
Oyun için MSI afterburner değerlerini paylaşsanıza bi ikinizde. Ama ağır bi oyunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,212
Üyeler
173,941
Son üye
probabapro
Geri