Topladığım sistem FPS değerleri çok düşük, RX 5500 sorunlu mu?

Bu senin sorunun. PowerColor ve Sapphire AMD alınacaksa en alınabilir markalar.
Haklısın onlarca sorunu göz ardı edip alınabilecek en iyi marka Sapphire :) şansını kullan dostum çıkarsa bahtıma çıkmazsa kadar yolu var. Ha bu arda hala şu amd driverlar iyi kartlar sorunsuz demeyin fanboyluk çok komik bir durum ben de demem ki intel f/p dir, çünkü f/p değil çoğu ürünü performans ürünleri var belki ama f/p değil amd düşük bütçede f/p işlemciler üretiir genelde kabulumüz mesela fan boy olmayın.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Haklısın onlarca sorunu göz ardı edip alınabilecek en iyi marka Sapphire :) şansını kullan dostum çıkarsa bahtıma çıkmazsa ****** kadar yolu var.
Raporladım. Onlarca sorun dediğin nedir peki? Kanıtın varmı? Sana MSI ve Asus AMD kartlarında onlarca sorun yaşayan kişi gösterebilirm

Raporladım. Onlarca sorun dediğin nedir peki? Kanıtın varmı? Sana MSI ve Asus AMD kartlarında onlarca sorun yaşayan kişi gösterebilirm
Neyi raporladın :) güldürüyorsun beni ney, raporladın? *** işaretini mi cidden komiksin ha sen fan boy olarak kalmaya devam et knk hayat sana toz pembe ha ama aynı fiyata 1650S 1660 2060 varken problemli kart önermeyin sonra adam konu açınca kartım problemli diye herkes vızt kaçıyor :D.

Neyi raporladın :) güldürüyorsun beni ney, raporladın? *** işaretini mi cidden komiksin ha sen fan boy olarak kalmaya devam et knk hayat sana toz pembe ha ama aynı fiyata 1650S 1660 2060 varken problemli kart önermeyin sonra adam konu açınca kartım problemli diye herkes vızt kaçıyor :D.
Bak şimdi. Sapphire kartların sorunlu olduğunu kanıtla bana. Kanıt göster. Bir tarafından sallamakla olmuyor o iş. Kanıt???

Koca koca şirketler para banyosu yapıyorken siz bu kadar şiddetli tartışıyorsunuz ya...

Bak şimdi. Sapphire kartların sorunlu olduğunu kanıtla bana. Kanıt göster. Bir tarafından sallamakla olmuyor o iş. Kanıt???
Hala bilip bilmeden konuşuyorsun sapphire ne üretir söyleyeyim mi? İşlem parçacığını üretmez üstüne konulacak kartı üretir kaliteliyse(?) tabii, soğutma üretir işlem parçacığı zaten amd den geliyor problem driverlarda sen neyin kafasını yaşıyorsun hala anlamadım. He tabi sana göre nitro+ serisi ile pulse da aynıdır demi :D? asus la sapphire de aynıdır, gigabyte gaming oc varken tabii sen gidip sapphire alırsın ya arkadaşım allah aşkına uzatma hem boş yapıyorsun hem fanboyluk
Daha atayım mı? Google bunlarla dolu da

Hala bilip bilmeden konuşuyorsun sapphire ne üretir söyleyeyim mi? İşlem parçacığını üretmez üstüne konulacak kartı üretir kaliteliyse(?) tabii, soğutma üretir işlem parçacığı zaten amd den geliyor problem driverlarda sen neyin kafasını yaşıyorsun hala anlamadım. He tabi sana göre nitro+ serisi ile pulse da aynıdır demi :D? asus la sapphire de aynıdır, gigabyte gaming oc varken tabii sen gidip sapphire alırsın ya arkadaşım allah aşkına uzatma hem boş yapıyorsun hem fanboyluk
Daha atayım mı? Google bunlarla dolu da
Bu dereceler bir AMD kart için normal. 110 dereceye kadar dayanıklılığı var. Driver sorunları AMD`nin sorunu Sapphire`nin değil. Ayrıca kartın bu derecelere çıkmasının tek sorumlusu Pulse soğutması değil. Kartın çektiği güçten haberin varmı?

Bu senin sorunun. PowerColor ve Sapphire AMD alınacaksa en alınabilir markalar.
ya hocam sen niye herkese kızgın atıyorsun ben strese girdim arkadaş bırak sorunu çözmeye çalışıyorlar

Bu dereceler bir AMD kart için normal. 110 dereceye kadar dayanıklılığı var. Driver sorunları AMD`nin sorunu Sapphire`nin değil. Ayrıca kartın bu derecelere çıkmasının tek sorumlusu Pulse soğutması değil. Kartın çektiği güçten haberin varmı?
Bunlar yeni bahanelerin mi :) ben amd kartlar alınmaz derken sapphire alınır diyordun sonra geldin amd'nin sorunu dedin (istemsiz kıkırdıyorum ha)
aynı kartı GİGABYTE, ASUS ; ürettiğinde çok gariptir ki ısınma sorunları azalıyor (driver ile ilgili bir şey demiyorum bunun üreten firmayla da alakası yok) ve sen hala bu üreticiyi savunuyorsun pes yani ne diyim (daha kaba konuşurdum hakaret bile etmeden hem de ama gerek duymuyorum sonra forum bana düşman oluyor sanki.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,510
Üyeler
173,985
Son üye
UmutErdens
Geri