Hala bilip bilmeden konuşuyorsun sapphire ne üretir söyleyeyim mi? İşlem parçacığını üretmez üstüne konulacak kartı üretir kaliteliyse(?) tabii, soğutma üretir işlem parçacığı zaten amd den geliyor problem driverlarda sen neyin kafasını yaşıyorsun hala anlamadım. He tabi sana göre nitro+ serisi ile pulse da aynıdır demi

? asus la sapphire de aynıdır, gigabyte gaming oc varken tabii sen gidip sapphire alırsın ya arkadaşım allah aşkına uzatma hem boş yapıyorsun hem fanboyluk
Kartı 2.5 senedir kullanıyorum. Bu sene ne olduysa oyun esnasındaki sıcaklık 83-84 dereceden aşağı inmiyor. Kartı aldığımdan beri 2 kere macun yeniledim ve macun sürme konusunda da epey titiz davranırım. Son macun yenilemeden sonra herhangi bir değişim göremedim ve o şekil kullanmaya devam...
www.technopat.net
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartını yeni aldım BIOS'u macunu herseyi sıfırdan çekildi. Fakat CS:GO gibi fazla büyük olmayan bir oyunda bile 80-85 dereceleri buluyor ekran kartım. Yavas yavas degil. Oyuna girer girmez sıcaklık 40-50'lerden direk birden bire 84-87'lere fırlıyor. MSI Afterburner...
www.technopat.net
RX 5500 XT 8 GB ekran kartı kullanıyorum ve 1 haftadır 20.4.2 versiyonunu kullanıyordum. En son dün gece bilgisayarımı normal şekilde kapattım (herhangi bir yazılım yükleme, değişiklik vb. olmadan). Bu sabah açtığımda FPS inanılmaz düşüktü sanki Driver silinmiş gibi girdiğim ve denediğim her...
www.technopat.net
Rx 580 4gb alacaktım pc toplarken fakat bazı kullanıcıların çok fazla ısındığını ve bu nedenle kasa çok hava alamazsa fps kaybına sebep olacaklarını söyledi ben de hemen hemen aynı fiyatlarda olan Rx 570 8 gb alma fikrine girdim ne yapmalıyım sizce
donanimarsivi.com
Sapphire Rx580 Pulse 8Gb Isınma sorunu yaşayan var mı bir kaç yorum gördüm 85 derece oluyor ekran kararıyor falan sistemi yeni aldım ve daha gelmedi bile ama çok korkuyorum sistemim AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 Pulse 8GB, 16GB Ram, 1TB HDD İyi bir bilgisayarı 6-7 yıldır bekliyorum (evet benim...
forum.shiftdelete.net
Daha atayım mı? Google bunlarla dolu da