RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,421
Bende problem yokAMD kart almayarak bu sorunu çözebilirsin.
Kartların hepsi böyle malesef.
Bende problem yokAMD kart almayarak bu sorunu çözebilirsin.
Kartların hepsi böyle malesef.
5700 kullanıyorum arkadaşın yaşadığı sorunlar bende de var.öncelikle bende furmark gibi testlerde 5600XT ile 20 FPS alıyorum yani benchmark programları ile uyumlu çalışmıyor AMD 20.9.2 sürümünü kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsimi ? 5600XT VAR taş gibi taş 3 4 gündür forumda sürekli 2060 ile sorun yaşayanlar görüyorum
heaven benchmark amd için önerilmişti onda aldığım skor da çok aşağıdaöncelikle bende furmark gibi testlerde 5600XT ile 20 FPS alıyorum yani benchmark programları ile uyumlu çalışmıyor AMD 20.9.2 sürümünü kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsimi ? 5600XT VAR taş gibi taş 3 4 gündür forumda sürekli 2060 ile sorun yaşayanlar görüyorum
Bende niye yok 590 kullanıyourm5700 kullanıyorum arkadaşın yaşadığı sorunlar bende de var.
5700 kullanıyorum arkadaşın yaşadığı sorunlar bende de var.Bende problem yok
İade et iadeni alsınlar o zaman5700 kullanıyorum arkadaşın yaşadığı sorunlar bende de var.
Hangi sürüm5700 kullanıyorum arkadaşın yaşadığı sorunlar bende de var.
Kaç zaman oldu dostum nereye iade alsınlarİade et iadeni alsınlar o zaman
Onlara takılma son sürüm kullan veya WQHL oyunlarda sorun olmazheaven benchmark amd için önerilmişti onda aldığım skor da çok aşağıda
Garantisi varsa isterse 1.5 yıl olsunKaç zaman oldu dostum nereye iade alsınlar![]()
20.9.1Hangi sürüm