Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Acer Nitro 5 AN517-42 Alınır Mı?

Samsung 980 1 TB Samsung 970 Evo Plus 1 TB Geçen hafta bu ikisinin fiyatı aynıydı, kardeşime 970 Evo Plus olanı kendime 980 olanı aldım. Valla ben açıp SSD'di yi de 2. slot girişine koydum. Kendi 512 GB'ın yanına 1 TB daha eklemiş oldum. Şuanki fiyatlara bakarsak 980 alman daha mantıklı olur...
  2. Slyleight

🔥İndirim Puma sırt çantası indirimleri

İki çantayı da aldım, yarın amazon prime ile teslim ederse çekip yüklerim. Bence mükemmel bir fiyat.
  3. Slyleight

Hangi ekran kartı alacağım konusunda kararsızım.

Ustam bu durumda takılma değiştir zaten, ben elinde güzel monitör vardır diye demiştim ama monitör yenileyip amd al sıkıntı yok, için rahat olsun. İki kart da üzmez.
  4. Slyleight

🔥İndirim Puma sırt çantası indirimleri

Arkadaşlar ben buna 17.3 inc laptop sığdırır mıyım, ona göre alıcam :D
  5. Slyleight

35K limitim var laptop önerir misiniz ???

Asus TUF her ne kadar biraz daha fazla ısınsa da ses, ekran, kasa vs. gibi çoğu bileşende Victus'lardan daha iyi. CPU CPU açısından bakarsan, Victus'ta bulunan işlemci daha iyi, +%6 falan GPU 4000 serilerde 120W vs 140W, eski serilerdeki gibi büyük farklar yaratmıyor. 100W üzeri RTX 4000'lerde...
  6. Slyleight

Ekran kartı konusunda çok kararsızım

VRAM dediğimiz şey, normal RAM'deki gibi Yüksek RAM = Yüksek Performans Değil ! Yüksek olması elbet daha iyi fakat VRAM'i fazla diye 3060 > 4060 diyemezsin.
  7. Slyleight

Nfs heat ara sahnelerde düşük fps sorunsalı

O zaman seninkisi sahne değişirken olan Texture yüklemeden kaynaklı bir durum. Garaja girip çıkmadan önce, sadece senin arabanın göründüğü yükleme ekranında texture'lar yükleniyor. Gerekirse birkaç saniye uzun sürer ama FPS düşümü yaşamazsın. Oyuna mod falan yükledin mi yoksa stok oyunda mı bu...
  8. Slyleight

Nfs heat ara sahnelerde düşük fps sorunsalı

NFS ara sahneler oyun içi sahneler değil, daha önce developerların oyunu kaydedip cutsene videosu koymak için yaptıkları bir şey. Senin ekran kartında bir sorun olmuyor. Ara sahnede izlediğin 1080p 60 FPS video sadece :)
  9. Slyleight

Hangi ekran kartı alacağım konusunda kararsızım.

Gördüğüm kadarıyla herkes AMD diyorsa ben de nadir 1 olarak Nvidia almanı öneriyorum. İşlemci dışında AMD fanı değilim. FSR 3.0 her ne kadar etkileyici görünse de Nvidia tecrübesi hala yok bence. Ki FSR 3.0 her kartta kulanılabileceği için illa da monitör değiştireceğim demiyorsan 4060 al...
  10. Slyleight

VRAM o kadar kafaya takıp düşüneceğin bir şey değil. Nereden biliyorsun ki aşırı yetersiz kaldığını ?
  11. Slyleight

Dostum 3060 ile 4060 arasında +%21'lik bir performans farkı var. Neden 3060 almayı düşünüyorsun ki ?
  12. Slyleight

Çözüldü✓ Monitörümde beyaz izler çıkmaya başladı ne yapmalıyım?

Sağ sol farketmez, çoğu monitörün genel sorunu bu, benim eski monitörümde de oluyordu. Şuan kullandığım monitörde bile köşede az da olsa ışık sızması oluyor. Rahatsız edici bir durum değil benim için.
  13. Slyleight

Benim aldığım bu, model numarasıyla aradım, en iyi fiyata da burada buldum. Crucial DDR5 16 GB 4800 MHz Ben geçmişte çok alışveriş yaptım bu siteden, memnunum haliyle de. Yanlış hatırlamıyorsam Çarşamba gece sipariş ettim Cuma elime ulaştı. 10 yıldır kendim monte ediyorum. Kendim açıp taktım...
  14. Slyleight

Bende çok kararsız kalıp geçen hafta 33.000₺'ye almıştım. Nasıl aldım derseniz hepsiburada %5 indirim daha koydu normal fiyatının üstüne. Daha bilgisayarı kurmadım fakat Ram ve SSD yükseltmesi yaptım aldığım gibi. Abdullah'ın videoda gösterdiği Ram'in aynısını alıp 32'ye yükselttim, üzerine 1...
  15. Slyleight

Çözüldü✓ Dün gece bilgisayar aniden kapandı ve geri açılmadı

Emre dediklerini yaptım, yaklaşık 3 saat süren bir testten sonra tüm sonuçları %100 başarılı olarak tamamladı. Bir tane bile hata olmadı. Daha sonra kalan RAM'leri de yerleştirdim ve bilgisayar şuan eskisi gibi çalışıyor. Dün neden aniden gidip açılmadı çözemedim şimdi. Senin bu konudaki fikrin...
  16. Slyleight

Denedikten sonra dönüş yapacağım
  17. Slyleight

Merhaba arkadaşlar, Dün gece bilgisayarı açık bırakıp birkaç dakikalığına ayrıldım. Döndüğümde bilgisayarın açık fakat siyah ekran olduğunu gördüm. Bu olay geçtiğimiz aylarda birkaç kez tekrarlandı fakat resetten sonra düzeldi. Bu sefer açtığımda üretici ekranını geçtikten sonra tekrardan...
  18. Slyleight

Yardım Türk Telekom Cep Telefonu İade Edilebilir mi ?

Yani bu kadar olur söylecek kelimem yok ya, ısrarla alma ben kendim araştırıp alıcam dediğim halde mağaza gidip alıyorlar. Sonra da iyi fiyattan aldım diye eve geliyorlar ama sonuç rezalet. Şimdi söyleyince de ben suçlu oluyorum. Herkese teşekkürler arkadaşlar, Türkiye'de bir vatandaş...
  19. Slyleight

Sordum nasıl aldın telefonu diye, para verip almış. Kaç tane kağıt imzalattılar dedim. Hiç kağıt imzalamadım nakit verip aldım dedi. Turktelekom mağazasında tanıdığımız var ama iadesi olur mu bilmiyorum, yarın soracağım o tanıdığa. Şimdi sözleşme imzalamadığı için bir kaçış yolu olur mu...
  20. Slyleight

Israrla söylememe rağmen benden habersiz alması cidden sıkıntılı bir durum. Daha telefonu açmadım bile, sim kartı falan da takmadım ama 14 gün içinde iade yasası mağazalardan alınan ürünler için geçerli değil gibi. Milleti kandırmak kolay olduğu için ambalajı falan açmışlar tabi orada...
Top Bottom