Neler Yeni

Hangi ekran kartı alacağım konusunda kararsızım.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Bir yanda rtx 4060 var hem dlss 3 için hem de nvidia olması içimi rahatlatıyor ama bir yanda da rx 7600 var fiyat performans olarak çok iyi artı olarak artan paranın üzerine koyup monitörümü yenileyebilirim. Çok kararsızım yardım eder misiniz?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
sadece oyun oynayacaksan rx al rander vs gibi mühendislikle alakalı işler yapaaksan ekstradan rtx al

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bir yanda rtx 4060 var hem dlss 3 için hem de nvidia olması içimi rahatlatıyor ama bir yanda da rx 7600 var fiyat performans olarak çok iyi artı olarak artan paranın üzerine koyup monitörümü yenileyebilirim. Çok kararsızım yardım eder misiniz?

FSR 3.0 geliyor, artan parayla monitör yenileyebiliyor isen RX 7600 tabii ki de.

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mert Camran
RX 7600 Al hocam FSR 3.0 Geliyor.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Gördüğüm kadarıyla herkes AMD diyorsa ben de nadir 1 olarak Nvidia almanı öneriyorum.
İşlemci dışında AMD fanı değilim. FSR 3.0 her ne kadar etkileyici görünse de Nvidia tecrübesi hala yok bence. Ki FSR 3.0 her kartta kulanılabileceği için illa da monitör değiştireceğim demiyorsan 4060 al. Monitör değiştirmek zorundayım diyorsan da RX 7600 ile devam et.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gördüğüm kadarıyla herkes AMD diyorsa ben de nadir 1 olarak Nvidia almanı öneriyorum.
İşlemci dışında AMD fanı değilim. FSR 3.0 her ne kadar etkileyici görünse de Nvidia tecrübesi hala yok bence. Ki FSR 3.0 her kartta kulanılabileceği için illa da monitör değiştireceğim demiyorsan 4060 al. Monitör değiştirmek zorundayım diyorsan da RX 7600 ile devam et.
yani hocam ekran kartımın nvidia olmasını çok isterim ama arada 2,5k fiyat farkı var ve şuan kullandığım monitör 75hz 4ms. Fps oyunları da çok fazla oynuyorum bu yüzden amd alacağım gibi.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
yani hocam ekran kartımın nvidia olmasını çok isterim ama arada 2,5k fiyat farkı var ve şuan kullandığım monitör 75hz 4ms. Fps oyunları da çok fazla oynuyorum bu yüzden amd alacağım gibi.
Ustam bu durumda takılma değiştir zaten, ben elinde güzel monitör vardır diye demiştim ama monitör yenileyip amd al sıkıntı yok, için rahat olsun. İki kart da üzmez.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Bende hiçbirinin fanı değilim ama AMD seçme sebebim sadece AMD kartların uygulaması çok hoş ve basit bu yüzden AMD hoşuma gidiyor benim de.
Konu sahibi içinse yayın vb ileride yapacaksan NVIDIA kas gücü kullanacağım diyorsan AMD

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende hiçbirinin fanı değilim ama AMD seçme sebebim sadece AMD kartların uygulaması çok hoş ve basit bu yüzden AMD hoşuma gidiyor benim de.
Konu sahibi içinse yayın vb ileride yapacaksan NVIDIA kas gücü kullanacağım diyorsan AMD
yani hocam oyundan başa bir şey için düşünmüyorum. İkinci monitörü bağlayacağım ama yayın açmayı düşünmüyorum.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
yani hocam oyundan başa bir şey için düşünmüyorum. İkinci monitörü bağlayacağım ama yayın açmayı düşünmüyorum.
rx 7600 yapıştır gitsin birçok yeni özellikte geliyor aklında şüphe gibi bir şey varsa youtubeden kıyaslama bakabilirsin.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
rx 7600 yapıştır gitsin birçok yeni özellikte geliyor aklında şüphe gibi bir şey varsa youtubeden kıyaslama bakabilirsin.
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki şu model iyi olur dediğiniz bir model var mı rx 7600 için?
Hepsiburada da 7800tl sapphire pulse modeli incehesapta xfx speedster modeli 8600 tl ve asus dual modeli 8700 tl inventusta.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki şu model iyi olur dediğiniz bir model var mı rx 7600 için?
Hepsiburada da 7800tl sapphire pulse modeli incehesapta xfx speedster modeli 8600 TL ve asus dual modeli 8700 TL inventusta.
malesef o konuda bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom