Arama sonuçları: *

1. A

laptopu kasa olarak kullanmak

ilerisi daima daha karanlık ama maalesef. 1 ay önceki fiyatlar bile bulunamıyor şu an 6 ay sonrasını düşünemiyorum. ben biriktirdikçe param daha hızlı eriyecek
  2. A

çok arada kaldım. 5 bine bir sistem hazır alsam alacağım fakat bu ekonomik şartlarda 5 bin tl harcamak da içimden gelmiyor. bir yandan da almışken alıp ilerisi için de programlarda ve oyunlarda rahat etmek istiyorum... bu ülkede teknolojiyi sevmek çok zor..
  3. A

intel i5 8500h işlemci gtx 1050 ti ekran kartı 8 gb ram 512 ssd bir laptop'um var birçok oyunu kendince açıyor amacım daha büyük bir ekran 27 inç 144 hrtz monitör ile bağlayarak kullanmamda monitör ile laptop arasında bir uyumsuzluk olur mu randıman alabilir miyim
  4. A

5500 TL'ye değer mi ?

pek anlamıyorum bu sistemlerden fakat bu fiyat aralıklarının olduğu bir yerde 5500'TL'ye bu sistem pahalı olabilir belki ama aşırı pahalı olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim dönüşünüz için inceleyeceğim diğerini de
  5. A

5500 TL'ye değer mi ?

belli yükseltmeler ile attığınız sistem 5700'e geliyor fakat anakart bu sistemdeki ile karşılaştırıldığında fark eder mi bir de ekran kartı elraenin sistemindeki kart için çok ısındığı yazılmış
  6. A

5500 TL'ye değer mi ?

henüz almadım sipariş oluşturmadım. sadece fiyat aldım, pazartesi sipariş verirsem salı günü hazır olacağı söylendi
  7. A

5500 TL'ye değer mi ?

monitörle 7200, nasıl toplanıyor acaba aynı işlemci ram anakart ile mi
  8. A

5500 TL'ye değer mi ?

diğer arkadaşlar da sistemi yorumlayabilirse sevinirim
  9. A

5500 TL'ye değer mi ?

teşekkür ederim, monitör olarak da 27 inç 144 hrtz gamepower fhd monitör aldım. kasayı daha sipariş etmedim. 1602341924 ultra ayar takıntım asla yok, araba alırken boyaya bile takılmayan birisiyim :) iyi bir laptop'um var gaming için sadece masaüstünün rahatlığını ve tadını sevdiğimden topluyorum.
  10. A

5500 TL'ye değer mi ?

bir de sistemin fiyatından ziyade performansını da değerlendirir misiniz rica etsem 3-4 yıl sıkıntısız götürür mü? 1602341599 performansı da değerlendirebilir misiniz
  11. A

5500 TL'ye değer mi ?

buradaki tecrübeli arkadaşlardan gelecek geri dönüşlere göre yerel bir esnaftan sipariş vereceğim salı günü hazır edeceğini söyledi. sistemi değerlendirirseniz sevinirim. kullanım senaryosu: lol, cs.go, rdr2, mb2 vb. oyunlar, photoshop, illüstratör. dizi/ film monitör olarak da çoğu kişi...
  12. A

5500 TL'ye değer mi ?

kasa içeriği sizce 5500 tl'ye değer mi yorumlarınızı bekliyorum ona göre sipariş edeceğim işlemci: AMD Ryzen 5 3500 3.60 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 7nm İşlemci (tray, kutusuz) anakart: Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart ram: GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16...
  13. A

6000 TL bütçe ile kasa + monitör tavsiyesi istiyorum

https://hizliresim.com/vFpIjM şuna ne dersiniz hocam, dönüş için teşekkürler.
  14. A

6000 TL bütçe ile kasa + monitör tavsiyesi istiyorum

Merhaba, elimde her ne kadar güçlü bir laptop olsa da masaüstündeki o stabilliği aradığım ve büyük bir monitörde oyun, film-dizi, çalışma deneyimi yaşamak istediğim için bir sistem ve monitör tavsiyesi istiyorum. Bu sektörden elimi ayağımı çekeli 3-4 sene oldu, birçok yeni nesil arabirim ortaya...
Top Bottom