Neler Yeni

laptopu kasa olarak kullanmak

azotede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zeki ce
intel i5 8500h işlemci
gtx 1050 ti ekran kartı
8 gb ram
512 ssd
bir laptop'um var birçok oyunu kendince açıyor amacım daha büyük bir ekran 27 inç 144 hrtz monitör ile bağlayarak kullanmamda monitör ile laptop arasında bir uyumsuzluk olur mu randıman alabilir miyim

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
Yanlış Bilgilendirme
Yaklaşık 7-8 ay o şekilde kullandım. Eski masaüstü bilgisayarımın kasasının üstüne laptopu koyarak sadece ikinci ekran seçeneğiyle monitörde kullandım. Ama 144 hz kullanmak istiyorsan display port girişi varsa kullanabilirsin. hdmi sadece 120 hzye kadar destekliyor.

azotede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zeki ce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyumsuzluk Olmaz HDMI ile bağlarsın monitöre
çok arada kaldım. 5 bine bir sistem hazır alsam alacağım fakat bu ekonomik şartlarda 5 bin tl harcamak da içimden gelmiyor. bir yandan da almışken alıp ilerisi için de programlarda ve oyunlarda rahat etmek istiyorum... bu ülkede teknolojiyi sevmek çok zor..

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
çok arada kaldım. 5 bine bir sistem hazır alsam alacağım fakat bu ekonomik şartlarda 5 bin TL harcamak da içimden gelmiyor. bir yandan da almışken alıp ilerisi için de programlarda ve oyunlarda rahat etmek istiyorum... bu ülkede teknolojiyi sevmek çok zor..
Bence şimdilik elinizde ki laptop idare eder oyun açısından çoğu oyunu oynatır
İlerde biriktirin daha iyi bişeyler alın derim

Excator23cm

80+ Gold
uyumsuzluk hakkında sıkıntı çıkarrmaz hdmı alabilirsin bence şimdi yeni sistem alma laptop nereye adar gidiyorsa oraya kadar gitsin

azotede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zeki ce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence şimdilik elinizde ki laptop idare eder oyun açısından çoğu oyunu oynatır
İlerde biriktirin daha iyi bişeyler alın derim
ilerisi daima daha karanlık ama maalesef. 1 ay önceki fiyatlar bile bulunamıyor şu an 6 ay sonrasını düşünemiyorum. ben biriktirdikçe param daha hızlı eriyecek

Top Bottom