monitörle 7200, nasıl toplanıyor acaba aynı işlemci ram anakart ile mimonitörlemi 5500 TL yoksa kasamı kasaysa 5500 TL ye 1660s toplanıyor
monitörle 7200, nasıl toplanıyor acaba aynı işlemci ram anakart ile mi
yani burda bilgisiz arkadaşlar normal demiş ama o fiyata daha iyisi toplanırdı kazık denirmi bilmiyorum ama keşke almadan önce burda konu açsaydınız yardımcı olabilirdikmonitörle 7200, nasıl toplanıyor acaba aynı işlemci ram anakart ile mi
henüz almadım sipariş oluşturmadım. sadece fiyat aldım, pazartesi sipariş verirsem salı günü hazır olacağı söylendiElraenn Parva - inventus
inventus.com.tr
AMD Ryzen 5 3500X 4.1GHz 6/6 Çekirdek işlemci
ASUS PRIME B450M-K Anakart
ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek
ASUS GTX 1660 SUPER TUF GAMING Ekran kartı
VENTO NEPTUNE 3 adet ARGB + 1 adet Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Siyah Kasa
FSP HV PRO 550W 80+ EU Güç kaynağı
KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD
bu özelleştirmeler ile 5472 TL tutuyor ama özelleştirmelerden a2000 500 gb seçtiğinde 5760 TL tutuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizinkinin fiyatı normal değil
yani burda bilgisiz arkadaşlar normal demiş ama o fiyata daha iyisi toplanırdı kazık denirmi bilmiyorum ama keşke almadan önce burda konu açsaydınız yardımcı olabilirdik
almadıysan yeni konu aç hemenhenüz almadım sipariş oluşturmadım. sadece fiyat aldım, pazartesi sipariş verirsem salı günü hazır olacağı söylendi
yardımcı olalımhenüz almadım sipariş oluşturmadım. sadece fiyat aldım, pazartesi sipariş verirsem salı günü hazır olacağı söylendi
Bence ramleri geil alma frekans sıkıntısı var heraldekasa içeriği sizce 5500 TL'ye değer mi yorumlarınızı bekliyorum ona göre sipariş edeceğim
işlemci: AMD Ryzen 5 3500 3.60 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 7nm İşlemci (tray, kutusuz)
anakart: Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
ram: GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16ASCX2) +0.00
ekran kartı: Zotac GeForce GTX1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı +0.00
ssd: GeIL 512GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD (GZ25R3-512G)
kasa: Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
ek: monitör olarak: gamepower 27 inç 144 hrtz monitör aldım.
dostum o sistem pahalıBence ramleri geil alma frekans sıkıntısı var heralde
Sisteme bişey demedim zaten al veya alma diye Ben bildiğimi dedimdostum o sistem pahalı
belli yükseltmeler ile attığınız sistem 5700'e geliyor fakat anakart bu sistemdeki ile karşılaştırıldığında fark eder mi bir de ekran kartı elraenin sistemindeki kart için çok ısındığı yazılmışdostum o sistem pahalı
1660s tuf modeli ısınma problemi yok ama sizinki aşırı gereksiz pahalıbelli yükseltmeler ile attığınız sistem 5700'e geliyor fakat anakart bu sistemdeki ile karşılaştırıldığında fark eder mi bir de ekran kartı elraenin sistemindeki kart için çok ısındığı yazılmış
hem 200 tl değer o fark bence m2 ssd alıyorsun 500 gbbelli yükseltmeler ile attığınız sistem 5700'e geliyor fakat anakart bu sistemdeki ile karşılaştırıldığında fark eder mi bir de ekran kartı elraenin sistemindeki kart için çok ısındığı yazılmış
pek anlamıyorum bu sistemlerden fakat bu fiyat aralıklarının olduğu bir yerde 5500'TL'ye bu sistem pahalı olabilir belki ama aşırı pahalı olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim dönüşünüz için inceleyeceğim diğerini de1660s tuf modeli ısınma problemi yok ama sizinki aşırı gereksiz pahalı
hem 200 TL değer o fark bence m2 ssd alıyorsun 500 gb
yeni konu aç derim o fiyata alma gerçekten değmez 5500 tl pc toplama diye konu aç bilgili arkadaşları ben etiketlerimpek anlamıyorum bu sistemlerden fakat bu fiyat aralıklarının olduğu bir yerde 5500'TL'ye bu sistem pahalı olabilir belki ama aşırı pahalı olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim dönüşünüz için inceleyeceğim diğerini de