Arama sonuçları: *

1. Solotov

Yardım RX 7700 XT mi RTX 4060 Ti mi?

Hocam 6500xt bende kullanıyorum 6500xt enteresan sacma bir kart gerçekten 4gb vram olması saçı başı yolduruyor, 6500xt kullanan biri (kendimden biliyorum) amd önermez. Ama 7700xt yok eder başka bişey demem ben.
  2. Solotov

Lumion for sketchup 2023 Uygulaması!

Arkadaşlar selamlar Lumion for sketchup 2023 uygulamasını nereden bulurum? Daha önceden indirdiklerim sürekli viruslüydü veya demo sürümler falandı. Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum sevgilerle. :)
  3. Solotov

Sporda broksin ve amonyak kullanımı

Hocam vurmaması gibi bir durum söz konusu olamaz ki. Dediğin şeye benziyor sigara içiyorum ama beni etkilemiyor vücut bilir bunu zaten ne verirsen onu alır. Ama sen hiç bir şekilde hissetmiyorsan doktora görünmen daha iyi olabilir çünkü anormal bir durum bu.
  4. Solotov

Bacak çalışırken altıma sıçtım

Zorrt.
  5. Solotov

Sporda broksin ve amonyak kullanımı

Nefes darlığının görüldügü bronşial astım, kronik bronşit, amfizem, trakeit, bronşektazi, larenjit, boğmaca öksürüğü, kuru öksürüklerde ve sigaradan ileri gelen irritan öksürüklerde bronşlarda gevşemeye ve ekspektorana gerek görülen solunum yolu hastalıklarında yardımcı ve rahatlatıcı amaçlarla...
  6. Solotov

Karadeniz Diyince Aklınıza İlk Ne Geliyor?

Yalçın Bulut.
  7. Solotov

Red Switch klavye onerisi

E-yooso z11t red switch. %60 seviyorsan iyi olabilir.
  8. Solotov

Kilo alamıyorum, ne yapmalıyım?

Boyut olarak midede az yer tutacak fazla kalorili yiyecekler tüketebilirsin. Gainer kullanabilirsin hareketini azaltmana gerek yok yulaf yememen gerekiyor çünkü tok tutar.
  9. Solotov

Çözüldü✓ 21000 TL PC TAVSİYESİ

Bence biraz daha bekle 20-21 k civarında çok daha güzel sistemlere denk geliyorum ara ara.
  10. Solotov

Kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin

En baştan bıkma usanma sıkılma gibi şeyler olmasın diye biraz daha yüksek söyledim kaloriyi aslında, ama tabii ki daha fazla kalori kesmek daha fazla kilo vermek demektir. :)
  11. Solotov

Yemek yediğim halde kilo alamıyorum

Diğerleri hakkında kesin bir bilgim olmamakla birlikte kreatinin bir zararı yok. Çünkü bazı gıdalar vücütta yeteri kadar üretilmediği için dışarıdan almak gibi bir durumda kalıyoruz. Bir insan vücudu günlük maksimum 1 gr. kreatin üretebilir. ekstra 2-3 gr almanın bir zararı olmaz. Omega...
  12. Solotov

Kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Günlük aldığın kaloriyi hesapla ve aldığın kalorinin altında beslenmeye çalış örneğin 1000 kalori alıyorsun günlük bunu 650-700 e düşür. Onun dışında YouTube üzerinden evde yapılabilecek spor hareketlerini inceleyip hoşuna gidenleri yaparak başlayabilirsin.
  13. Solotov

Epic Games ve Hitman

gamepass yok şu anda epicten satın almak daha mantıklı benim için.
  14. Solotov

Epic Games ve Hitman

Arkadaşlar şu anda epic gameste güzel indirimler var hitman almak istiyorum şu anda kütüphanemde hiç hitman yok, fakat hangilerini sepete eklesem HITMAN 3 oyununa sahip olmam gerektiğini söylüyor ama epic gameste hitman 3 diye aratınca herhangi bir şey çıkmıyor?
  15. Solotov

GIGABYTE RX7700XT 15000TL

başka bir yerinle okumuşsun mesajları bunu anlayabiliyorum bana laf sokmaya kalkmadan önce edebinle konuş ve önce yazdıklarımı okumadan cımbızla lafımı çekip üzerine yorum yapma senin başta öğrenmen gereken şey edep kuralları. Biris pulse fiyatına (yani sapphire'in 7700xt'sinin fiyatına , gaming...
  16. Solotov

gigabayte ve sapphire markasın arasındaki fark nedir diye sordum.
  17. Solotov

farkları nedir ?
  18. Solotov

HANGİ SİSTEMİ ALMAMI ÖNERİRSİNİZ ACİL ALINACAK

1.sistem derdim ben.
  19. Solotov

Prematüre zeka sorunu yapar mı?

Bu konularda özel müdahaleler ve destekler veriliyor, sen disleksisin hadi öl kendini camdan at demeyecek destek aldığın kişiler. Artık 2024 yılında yaşıyoruz insanlar farklı galaksilerin içerisindeki farklı asteroidleri keşfediyor. Bence kendine hayatı zindan etmene gerek yok tamamen sağlıklı...
  20. Solotov

Prematüre zeka sorunu yapar mı?

Belirli uzmanlara giderek gereken testleri vs yapman daha doğru olur dediğin şeyler bana disleksi gibi geldi. Çünkü Zeka geriliği başka bir konu.
Top Bottom