Neler Yeni

Sporda broksin ve amonyak kullanımı

zawgatron

80+
Broksini çok merak ediyordum, içinde efedrin mi ne varmış. Ne kadar içilmeli bu şuruptan? Pre görevi görüyormuş sanırım. Kahve ile içenler de var.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Nefes darlığının görüldügü bronşial astım, kronik bronşit, amfizem, trakeit, bronşektazi, larenjit, boğmaca öksürüğü, kuru öksürüklerde ve sigaradan ileri gelen irritan öksürüklerde bronşlarda gevşemeye ve ekspektorana gerek görülen solunum yolu hastalıklarında yardımcı ve rahatlatıcı amaçlarla kullanılır. Hocam internette bu şekilde bir açıklaması var. Benimde bildiğim bu şekildeydi zaten Çok ekstrem şeylere girmeye gerek yok bence kahve içilir kahve yerine pre workout'ta alınabilir benim düşüncem bu. Enerji vs takıntın varsa cretain kullanabilirsin onun dışında yapılabilecek en büyük şey pre workout almak creatin kullanmak ötesi yok zaten geriye kalan şeyler artık fanteziye kaçıyor. Sevgiler hocam :)

zawgatron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nefes darlığının görüldügü bronşial astım, kronik bronşit, amfizem, trakeit, bronşektazi, larenjit, boğmaca öksürüğü, kuru öksürüklerde ve sigaradan ileri gelen irritan öksürüklerde bronşlarda gevşemeye ve ekspektorana gerek görülen solunum yolu hastalıklarında yardımcı ve rahatlatıcı amaçlarla kullanılır. Hocam internette bu şekilde bir açıklaması var. Benimde bildiğim bu şekildeydi zaten Çok ekstrem şeylere girmeye gerek yok bence kahve içilir kahve yerine pre workout'ta alınabilir benim düşüncem bu. Enerji vs takıntın varsa cretain kullanabilirsin onun dışında yapılabilecek en büyük şey pre workout almak creatin kullanmak ötesi yok zaten geriye kalan şeyler artık fanteziye kaçıyor. Sevgiler hocam :)
Pre ve kahve bana vurmuyor hiç hocam maalesef amonyak kokladım burnumu fena yaktı etki edicek gibi idmanda ama broksini denemedim ölçülerini bilip ona göre içicem.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Pre ve kahve bana vurmuyor hiç hocam maalesef amonyak kokladım burnumu fena yaktı etki edicek gibi idmanda ama broksini denemedim ölçülerini bilip ona göre içicem.
Hocam vurmaması gibi bir durum söz konusu olamaz ki. Dediğin şeye benziyor sigara içiyorum ama beni etkilemiyor vücut bilir bunu zaten ne verirsen onu alır. Ama sen hiç bir şekilde hissetmiyorsan doktora görünmen daha iyi olabilir çünkü anormal bir durum bu.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,372
İsim
Hakan
Pre etki etmiyorsa 2 hafta ara ver tekrar başla
1 ölcegin ğzerinde alma

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kadir
Hocam pre yerine kafein hapı yada kahve ve citrulline arganin al mis gibi oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,618
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom