Yaş 16 boy 1.83 Kilo 68 4 5 öğün yemek yememe rağmen hiçbir şekilde kilo alamıyorum genetik olduğunu düşünmüyorum evdeki herkes yapılı(ben dışında) zargana olmaktansa obez bile olurum neler yiyerek kilo alabilirim?
Yediğin şeylerden çok hareket ediyorsan kilo verirsin. Sağlıklı kilo almak umrumda değil diyorsan; Gainer,Creatine ve ya BCAA kullanabilirsin bunlar sana 1 ayda 2-4 kilo almanı sağlar bunların yanında gym'e gider spor yaparsan kas kütlesini de hızlıca kazanır ve daha hızlı kilo alırsın.Yaş 16 boy 1.83 Kilo 68 4 5 öğün yemek yememe rağmen hiçbir şekilde kilo alamıyorum genetik olduğunu düşünmüyorum evdeki herkes yapılı(ben dışında) zargana olmaktansa obez bile olurum neler yiyerek kilo alabilirim?
+ olarak kalori hesabı yapman lazım günde kaç kalori almanı bulman lazım senin alacağın kalori de 2710.56 Kalori / Gün bu kalorinin altında alırsan hızlı kilo alamazsın, bana verdiğin bilgilere göre hesapladım kendin hesaplamak istersen: https://www.macfit.com/hesaplama-araclari/gunluk-kalori-ihtiyaciYediğin şeylerden çok hareket ediyorsan kilo verirsin. Sağlıklı kilo almak umrumda değil diyorsan; Gainer,Creatine ve ya BCAA kullanabilirsin bunlar sana 1 ayda 2-4 kilo almanı sağlar bunların yanında gym'e gider spor yaparsan kas kütlesini de hızlıca kazanır ve daha hızlı kilo alırsın.
Sağolun hocamYediğin şeylerden çok hareket ediyorsan kilo verirsin. Sağlıklı kilo almak umrumda değil diyorsan; Gainer,Creatine ve ya BCAA kullanabilirsin bunlar sana 1 ayda 2-4 kilo almanı sağlar bunların yanında gym'e gider spor yaparsan kas kütlesini de hızlıca kazanır ve daha hızlı kilo alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak kalori hesabı yapman lazım günde kaç kalori almanı bulman lazım senin alacağın kalori de 2710.56 Kalori / Gün bu kalorinin altında alırsan hızlı kilo alamazsın, bana verdiğin bilgilere göre hesapladım kendin hesaplamak istersen: https://www.macfit.com/hesaplama-araclari/gunluk-kalori-ihtiyaci
rica ederim ne demekSağolun hocam
Gainer,Creatine ve BCAA, hamileler için uygun mudur?Yediğin şeylerden çok hareket ediyorsan kilo verirsin. Sağlıklı kilo almak umrumda değil diyorsan; Gainer,Creatine ve ya BCAA kullanabilirsin bunlar sana 1 ayda 2-4 kilo almanı sağlar bunların yanında gym'e gider spor yaparsan kas kütlesini de hızlıca kazanır ve daha hızlı kilo alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak kalori hesabı yapman lazım günde kaç kalori almanı bulman lazım senin alacağın kalori de 2710.56 Kalori / Gün bu kalorinin altında alırsan hızlı kilo alamazsın, bana verdiğin bilgilere göre hesapladım kendin hesaplamak istersen: https://www.macfit.com/hesaplama-araclari/gunluk-kalori-ihtiyaci
az salla osmanSağlıklı kilo almak umrumda değil diyorsan; Gainer,Creatine ve ya BCAA kullanabilirsin
Diğerleri hakkında kesin bir bilgim olmamakla birlikte kreatinin bir zararı yok. Çünkü bazı gıdalar vücütta yeteri kadar üretilmediği için dışarıdan almak gibi bir durumda kalıyoruz. Bir insan vücudu günlük maksimum 1 gr. kreatin üretebilir. ekstra 2-3 gr almanın bir zararı olmaz. Omega, magnezyum ve çinko gibi takviyeler almak zarar bir kenara yararlı olacaktır. Hastanede belirli tetkikler yapıldıktan sonra yapılması gereklidir. Çünkü belkide vücudun ihtiyacı olmayadabilir. Bir diyetisyen- Doktora danıştıktan sonra almak gereklidir.Gainer,Creatine ve BCAA, hamileler için uygun mudur?