Arama sonuçları: *

• Users: Jwol
  • Order by date
  1. J

Bu kasa iyi mi alınır mı?

Aynı kasayı kullanıyorum çok memnunum tozlanma olunca mesh panel olduğu için elimle temizliyorum. Çok rahat ve hava akışı müthiş kasa.
  2. J

Berat Albayrak Ortak Konu

Acun gelse dolar 1'e düşer. Umarım Macun mabim gelir.
  3. J

league of legends bazen düşük fps

Dün LOL de herkes de sıkıntı vardı. Herkes FPS problemi yaşıyordu. Optimizasyondan dolayıdır. Merak etmeyin Riot düzeltecektir. Ben V-Sync açık 60 FPS aldığım için sıkıntı yok.
  4. J

Çözüldü✓ 8500TL Asus TUF RTX 3070 alınır mı

Değmez Palit de en az ASUS kadar iyi iş becermiş ısı dereceleri mükemmel 70 dereceyi geçmiyor 2K da. https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx3070-gamingpro-oc-8gb-256bit-gddr6/
  5. J

Çözüldü✓ Corsair Carbide Spec Delta Kontrolcü yok

Katkılarınız ve beni cesur ettiğiniz için teşekkürler. Kasanın içine devlet sırrı gibi saklanmış mübarek. Zar zorda olsa buldum :).
  6. J

Yardım Bu kart alınır mı? Yardım

Dün Gigabyte RTX 2080 Super Windforce OC modeli incehesap gaming gecesinde 5800 tl'ye düşmüştü. Keşke alaydınız bence haftaya cumayı bekleyiniz. Yine güzel indirimler geleceğine inanıyorum.
  7. J

Dün iyice açtım araştırdım baktım fakat gerçekten yok. Hangi kabloya bağlı olduğunu bilsem kabloyu takip eder bulurum ama bilmiyorum maalesef. Şuan rainbow olarak yanıyor 7 renkten renge geçiş yapıyor.
  8. J

Hocam ben kontrolcüden kontrol etmek istiyorum fakat bulamıyorum. Hangi kablodan geçiyor kontrolcü onu da bilmiyorum detaya girip hangi kabloya baglı oldugunu söyler misiniz veya bir video çeker misiniz? Bende takip edip bulmaya çalışayım.
  9. J

Çeviriciler çok pahalı sonuçta sisteme para verdim yanında bir kumandayı göndermemişlerse yazıklar olsun diyecek bişi yok.
  10. J

Aradım. Bana verdikleri cevap ise bu ürün kumanda ile satılmıyor bilgisayarcıdan 5-10 tl ye bi tane alın dendi. Bundan birkaç ay önce de arkadaşım almıştı fakat ona kumandasını yolladılar aynı kasa aynı psu. Led_cpu yerine takılı olmamasına rağmen 7 renk yanıyor hala anlamış değilim.
  11. J

Merhabalar İtopya'dan 1 aydır sistem almış bulunmaktayım. Anakartım B450M S2H ve kasam Corsair Carbide Spec Delta. Kasada önde ki 3 fan şuan rainbow olarak yanıyor. Kasayı iyice araştırmama rağmen kontrolcüyü bulamadım. İlk resimde elimde tuttuuğum kablodan 4 tane var. Bunlar 2.resim de ki...
Top Bottom