Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Windows 10 açılış ekranında uzun süre bekletiyor

10.9 saniye diyor. 1643098525 Hocam evet hepsini devre dışı bırakınca daha hızlı açıldı çok teşekkür ederim.
  2. ekremabi

Kablosuz kulaklik ve mouse onerisi

elin büyükse güzel mouse. Yok değil diyorsan https://www.itopya.com/asus-rog-pugio-ii-rgb-kablosuz-gaming-mouse_u10237 https://www.itopya.com/steelseries-rival-3-rgb-kablosuz-gaming-mouse_u11373 işini görür. https://www.itopya.com/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse_u9352 bu da...
  3. ekremabi

Windows 10 açılış ekranında uzun süre bekletiyor

Tekrardan selamlar. Son 2 haftadır fark ettiğim bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Bilgisayar ilk açıldığında şifre ekranında şifreyi girince yaklaşık bir 2 dakika bekliyorum ve hoş geldiniz yazısıyla baş başa kalıyorum. Ardından sistem açılınca her şey eskisi gibi ama genel bir yavaşlık var gibi...
  4. ekremabi

14.000 TL Laptop Önerisi

Peki laptop önerecek olsan ne önerirsin?
  5. ekremabi

14.000 TL Laptop Önerisi

maalesef yok.
  6. ekremabi

14.000 TL Laptop Önerisi

Ya laptop daha iyi olur fakat kesinlikle öneririm dediğin bir masaüstü varsa onu da önerebilirsin.
  7. ekremabi

14.000 TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar selam. Arkadaşıma bilgisayar arıyoruz. EN FAZLA 14K bütçeye mümkünse laptop eğer masaüstü diyorsanız masaüstü bilgisayar önerebilir misiniz?
  8. ekremabi

Max. 7000 TL Hazır veya Laptop Sistem Önerisi

Hocam bana kalsa her şey 2. el olur fakat arkadaş biraz takıntılı.
  9. ekremabi

Hocam neden önermiyorsunuz? Merak ettim sadece.
  10. ekremabi

Teşekkür ederim. Farkındayım bütçeyi 7k yazdım fakat sizce daha ucuz ne alabilinir? Genelde rekabetçi oyunlar oynayacak.
  11. ekremabi

hayır maalesef.
  12. ekremabi

Arkadaşlar selam. Bir arkadaşım yeni bilgisayar alacak fakat ne alacağına karar veremedi. Laptop veya masaüstü fark etmez. 7000 liraya ne önerirsiniz?
  13. ekremabi

Anne Pro 2 mi Gamakay Mk61 mi?

hocam yani anne po 2 kullanmadığım iöin bir eşy diyemeyeceğim ama ben yellow switch mk61 öneririm.
  14. ekremabi

Biostar A320MH anakartın Biostar B450MH eksileri nelerdir?

kesinlikle değer
  15. ekremabi

Anne Pro 2 mi Gamakay Mk61 mi?

%60 klavye alacaksanız mk 61 de çok güzel bir tercih olur. Şahsen geçen haftadan beri %60 klavye kullanıyorum önceki klavyem philips spk 8414'tü ve ben de sizin gibi büyük boyutundan şikayetçiydim. Şuan hala mk61' e alışmaya çalışıyorum ama ben çok memnun kaldım öneririm. 1621073404 razer...
  16. ekremabi

ETS2 MP kick yiyorum

ah dostum ah... Yapma bunu kendine. :)
  17. ekremabi

Turizm Bakanlığının yaptığı SAÇMA video

Alakası yok. Turist olduğunu düşün bir ülkeye gidiyorsun otelde kalacaksın resepsiyonda çalışan personelden tut garsonuna kadar hep yakın temasta olacaksın. Bu seni tedirgin etmez mi? Bence bilgilendirmesi için buna benzer bir şey yapılmalı. Ayrıca artık bazı ülkeler aşı pasaportu isteyecek...
  18. ekremabi

ETS2 MP kick yiyorum

Hayır öyle bir zorunluluk yok tepe farlarını isterseniz taktırabiliyorsunuz servis bölümünden. Ayrıca farları açmak için L tuşuna 2 kere basın. ilki gösterge panelinin ışığını açar ikincisi de tırın kısa farlarını yakar. Uzun farlar için de k basın.
  19. ekremabi

Macbook m1 çip alınır mı?

no comment...
  20. ekremabi

Ölmeden önce oynanması gereken oyunlar

Dying Light :love: :love: :love:
Top Bottom