ETS2 MP kick yiyorum

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,466
Arkadaşlar kardeşim için ets2 truckermp indirdim hangi servere girersek girelim kick yiyoruz
Üstte bi süre ghost mode yazıyor tır harekete geçince fotoğraftaki yazı çıkıyor sayım yapıyor 20 sn tır durdurunca sayımda duruyor ama yürümeye devam edersek kick yiyoruz çözümü ne acaba

Ekler

• IMG_20210514_134409.jpg
    IMG_20210514_134409.jpg
    1.3 MB · Hit: 62
Arkadaşlar kardeşim için ets2 truckermp indirdim hangi servere girersek girelim kick yiyoruz
Üstte bi süre ghost mode yazıyor tır harekete geçince fotoğraftaki yazı çıkıyor sayım yapıyor 20 sn tır durdurunca sayımda duruyor ama yürümeye devam edersek kick yiyoruz çözümü ne acaba
Farları açmanız lazım

Teşekkürler 😂 Amatörlük var

Farları açsana usta

Sadece farları değil, far + tepe ışıklarını da açmanız gerek.
Hayır öyle bir zorunluluk yok tepe farlarını isterseniz taktırabiliyorsunuz servis bölümünden. Ayrıca farları açmak için L tuşuna 2 kere basın. ilki gösterge panelinin ışığını açar ikincisi de tırın kısa farlarını yakar. Uzun farlar için de k basın.

Hocam Türkçesi Farlarınızı 20 Saniye İçinde Açmazsanız Kicklenirsiniz Demek L Tuşu İle Açıyordunuz Yanlış Hatırlamıyorsam Uzun Zamandır ETS’De Klavye Kullanmıyorum :)

Yazıyı Türkçe'ye çevirmeye çalışsanız sorununuz çözülür.

Hayır öyle bir zorunluluk yok tepe farlarını isterseniz taktırabiliyorsunuz servis bölümünden. Ayrıca farları açmak için L tuşuna 2 kere basın. ilki gösterge panelinin ışığını açar ikincisi de tırın kısa farlarını yakar. Uzun farlar için de k basın.
Headlight'ın türkçesine bakınız..

Standardı 'L' tuşu olan tuş ile farlarını açman gerekiyor.

Geri