Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 3600 ten 5600x e geçmek?

işlemcin ekran kartını fazlasıyla doyuruyor işlemciye gerek yok. Ekran kartını 1650 süper yapman daha mantıklı.
  2. M

RX 5500 XT overclock

Kartta overclock yapmak istedim. Buradaki ayarları değiştirmem bir sıkıntı yaratır mı?
  3. M

Windows 10 pro anahtarı

bilgisayarım geldi ve alt tarafta windowsu etkinleştir diyor. Bunu nasıl giderebilirim
  4. M

arkadaşlar 2 klavye arasında kaldım sizce hangisi daha iyi

kanka ikisinden de iyi oldugunu düşündüğüm bir tane var ama sen bilirsin https://www.itopya.com/corsair-k70-cherry-mx-low-profile-speed-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/
  5. M

max 400tl mekanik klavye önerisi

450 TL'ye kadar çıkabilirim. Eski konularda aradığımı bulamadım. Red switch olması tercihimdir.
  6. M

Bozulan rx5500xt yerine rx5500xt nitro+

bir daha asla alışveriş yapmayacağım zaten ama şu anda zorunluyum.
  7. M

kankacığım anlamadım galiba. Eski konuda olayı anlatıyorum. Dikkatli okursan anlarsın. Donanım Arşivi Sistem-4 almıştım ve ekran kartımda sıkıntı çıktı. 1 aydan fazla oldu daha yeni bilgi geldi. 5500xt sağlanamadığı için onun özelliklerinde bir ekran kartı vereceklerini söylediler. Dava...
  8. M

eskisi 2.2k yenisi 3.2k Eski: https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx-5500-xt-pulse-oc-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ Yeni: https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx-5500-xt-nitro-oc-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/
  9. M

Önceki konudan anlarsınız olayı. Sizce sapphire nitro plus radeon rx 5500 xt 8gb alayım mı?
  10. M

Yardım 5500 XT Yerine Farklı Kart Vercek, Yeni ekran kartı olarak SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT NITRO+ OC 8GB önerdiler. Sizce alayım mı ?

Donanım Arşivi Sistem-4 almıştım ve ekran kartımda sıkıntı çıktı. 1 aydan fazla oldu daha yeni bilgi geldi. 5500xt sağlanamadığı için onun özelliklerinde bir ekran kartı vereceklerini söylediler. Dava açacağımı söyledim hemen yok şöyle yok böyle dediler vazgeçirdiler. Neyse asıl konum şu...
  11. M

Monitör çalışıyor ama DP sinyal yok hatası alıyorum.

Monitör çalışıyor. Kasada fanlar dönüyor. Sıkıntı yok. Dün akşam çalışıyordu bu sabah çalışmamaya başladı. DP ve HDMI girişlerini denedim. Yine de monitöre ekran gelmiyor. Tanıdık bilgisayarcıya götürdüm fakat adam sıkıntı görmemiş. Yardımınıza muhtacım.
  12. M

B450m s2h anakart rgb renk değiştirme

görmemiştim. Kusura bakmayın. Teşekkürler
  13. M

B450m s2h anakart rgb renk değiştirme

Anakartım b45ms2h kasam corsair carbide spec delta. Kasanın rgb renklerini değiştirmek için ne yüklemem gerekiyor?
  14. M

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

benimki geldi sizinkilerde durumlar ne
  15. M

DA sistem 4 montaj süresi

kanka mailini kontrol et istersen bu sabah mail atmış ups oradan anladım itopya güncel değilmiş. Yollanmış benimki
  16. M

DA sistem 4 ile ilgili soru

çok teşekkür ederim siz olmasanız anlamayacaktım. Sabah 11 de mail atmışlar hepimize hayırlı olsun
  17. M

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

kanka seninki sevk edilmeye hazır olduğu gibi mi yollandı yoksa sevk edilmeye hazır kısmında da bekledin mi ben 3 gündür sevk edilmeye hazırda bekliyorum ben de 25 kasımda aldım yarın yollarlar yüksek ihtimal
  18. M

yarın öğlene montaj biter yüksek ihtimal hepsinin. Akşama kadar sevk ederler diye umuyorum.
  19. M

DA sistem 4 ile ilgili soru

Sistemi alalı 13. iş günü doldu ve 3 gündür sevk edilmeye hazır diyor. Bu adamlar yoğun anlıyorum da 13 iş günü de az değil be abi. Sizce ne zaman yollarlar bu hafta sonuna kadar yollamazlarsa sabırsızlıktan ölcem.
  20. M

ben de adanada bekliyorum 13. iş günü doldu 3 gündür kargolamaya hazır diyorlar. Yüksek ihtimal 500 tanesini de hazırlayıp toplu kargolayacaklar. Bekliyoz aga
Top Bottom