Arama sonuçları: *

1. K

Valorantı pc den nasıl tam silebilirim?

Oradan denedim ama kaldırıldı gözüküyor ama alanda bir farklılık yok
  2. K

Valorantı pc den nasıl tam silebilirim?

Arkadaşlar valorantı ve riot games i kaldırmama rağmen oyun hala yer kaplıyor nasıl tam şekilde kaldırabilirim?
  3. K

Rdr 2 online oyuncu menüsü

Arkadaşlar rdr 2 online oynarken oyuncu meüsünü açmak istiyorum tüm tuşları denememe rağmen açılmadı
  4. K

Asetto Corsa hata veriyor!

Arkadaşlar asetto corsada bir sunucuya girmeye çalışıyorum bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
  5. K

Asetto corsa mod hata veriyor!

Arkadaşlar bir supra modu indirdim ve kurdum oynaya basıyorum ve biraz yüklendikten sonra böyle bir hata veriyor nasıl çözebilirim?
  6. K

200k ya araba önerisi ??

Seni bilmem ama sıfır almıycak olsam bunu alırdım tertemiz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-cikisli-hatasiz-23-binde-924865897/detay
  7. K

Fifa online 4 yavaş indirme sorunu!

pc yi açtığımda başlatıyorum ilk 1 dk 1.50 mb de indiriyorum ama sonra 200 e düşüyor
  8. K

akşammı açayım yani?
  9. K

indirmeyi iptal edip yenidenmi açıyım sunucuyu değiştirmek için?
  10. K

Babam Türknet İstemiyor

sakın türknete bulaşma sürekli internet 2-5 saniyyeliğine kesiliyor ve arıza olduğunda bakmıyor şöyle diyorlar türk telekom ekiplerine bildirdik en kısa zamanda dönüş yapacaklar gbi şeyler gönderiyorlar ama öyle bir şey yok yoldan geçen bir türk telekom arabasını durduk sorunumuzu hallettik ve...
  11. K

arkadaşlarr 1.30-2 saattir indiriyorum daha 1.50 gb inmiş normalde 1.6 mb ile indiriyor şimdi 300-350 kb arası nasıl çözebilirim?
  12. K

Müzik dinlerken kendi kendine geri sarılıyor!

arkadaşlar groove dan müzik dinliyorum müzik bazen biraz geriye veya ileriye sarılıyor pc demi sorun var nasıl çözebilirim?
  13. K

Steam indirirken kalan yerden devam etmiyor?

knk şimdi denedim durdurdum yeniden başlattım pc yi kaldığı yerden devam ediyor
  14. K

yanii bekleyecekmiyim hepsi inene kadar?
  15. K

oyun indirirken kaldığı yerden devam eder mi?

Knk şuan steamden 90 gblik bir oyun indiriyrum dün 4 gb indirmiştim bu sabah tekrar baştan başladı o indirdiğim gb ler gittimi yoksa kaldığı erden mi devam ediyor ona göre pc yi kapatıcam
  16. K

Arkadaşlar 90 gb lik bir oyun indiriyorum biliyorsunuzki hemen bitmiyor dün 4 gb indirdim bu sabah pc yi açtıımda baştan başladı bunu düzeltemezmiyiz?
  17. K

Steam satın alma sorunu!

kaldırdım beklemedeydi iptal ettim şimdi hala bu yazı var yukarıdaki arkadaş bekleme süresi 1 saat dedi 1624978693 hepiniz sağolun çözdüm iyi günler
  18. K

Steam satın alma sorunu!

onuda demişti
  19. K

Steam satın alma sorunu!

ne kadar?
  20. K

Steam satın alma sorunu!

Arkadaşlar ilk sipariş e bastım açılan sayfa yüklenmedi kapattıktan sonra bir daha al dedim böyle yazıyr nasıl düzelticem?
Top Bottom