Neler Yeni

Steam satın alma sorunu!

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Arkadaşlar ilk sipariş e bastım açılan sayfa yüklenmedi kapattıktan sonra bir daha al dedim böyle yazıyr nasıl düzelticem?

Ekler

• rgrrggrr.PNG
    rgrrggrr.PNG
    52.2 KB · Hit: 52

Puniher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Lamer
Arkadaşlar ilk sipariş e bastım açılan sayfa yüklenmedi kapattıktan sonra bir daha al dedim böyle yazıyr nasıl düzelticem?
1624977798910.png
hesap detayları diyin
1624977829445.png
satın alma geçmişine tıklayın orda istediğniz oyunu bulun kaldır diyin sonra tekrar sepete ekleyip alın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bekledikten sonra düz mastercard ile ödeme yapın. boacomprada sıkıntı var sanırım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle hesap detayları diyin Alıntıyı görüntüle satın alma geçmişine tıklayın orda istediğniz oyunu bulun kaldır diyin sonra tekrar sepete ekleyip alın
Bu o tarz bir hatadan ziyade beklemesi gereken bir hata gibi duruyor. Sizin dediğiniz yöntem genellikle "alışveriş sepetinizde bir ya da birden fazla ürün" tarzında hataları çözüyor. Bence arkadaşın şuan biraz beklemesi lazım. Ama yine de sizin dediğiniz yöntemi deneyebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu o tarz bir hatadan ziyade beklemesi gereken bir hata gibi duruyor. Sizin dediğiniz yöntem genellikle "alışveriş sepetinizde bir ya da birden fazla ürün" tarzında hataları çözüyor. Bence arkadaşın şuan biraz beklemesi lazım. Ama yine de sizin dediğiniz yöntemi deneyebilir.
onuda demişti

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Alıntıyı görüntüle hesap detayları diyin Alıntıyı görüntüle satın alma geçmişine tıklayın orda istediğniz oyunu bulun kaldır diyin sonra tekrar sepete ekleyip alın
kaldırdım beklemedeydi iptal ettim şimdi hala bu yazı var yukarıdaki arkadaş bekleme süresi 1 saat dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepiniz sağolun çözdüm iyi günler

Top Bottom