kamilerdogan
80+
- Reaksiyon skoru
- 219
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mecbur onu almak zorundayız tek çare o gibi duruyor50mps olan düşünülebilir.
Mecbur onu almak zorundayız tek çare o gibi duruyor50mps olan düşünülebilir.
Adamın babası millenicom a karşıymış sen gidip millenicom yazıyonaltyapisi ttnet
Hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü bizim mahalleye'de superonline altyapı döşedi de 500 download verebiliyorlarmış ama fiyatlar çok yüksek orada da bana 100 download 6-8 upload yeterli olur taahhütlü taahhütsüz fark etmez.Biz Turkcell Superonline kullanıyoruz, 105 TL veriyoruz ve TV+ tüm kanallarıyla beraber, 50mbps download 6 mbps upload alıyoruz.
Bence superonline bakın.
Vodafone asla ve asla önermem. Gece vakitlerinde internetim leş gibi oluyor, müşteri hizmetlerini aradığımda iyi birinin gelmesi şans.Arkadaşlar bizim 2 senelik d smart internetimizin taahüttütü ayın 1 inde bitiyor.
Biz 24 mps vdsl ye d smartta 93 TL ödüyoruz . Şimdi sorduğumuzda 24 98 50 125 TL
Altyapimiz 83 e kadar destekliyor .
Babam türkneti kabullenmiyor.
O yüzden internet arayışına girdik ve en mantıklı olan türktelekomu bulduk vdsl 50 mps hız 113 TL sizce nasıldır bizi memnun eder mi? ?
Bu arada babam millenicoma da karşı bilindik markalara karşı değil sadece .
Hatırrlamıyorum hocam babam belki biliyordur.Hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü bizim mahalleye'de superonline altyapı döşedi de 500 download verebiliyorlarmış ama fiyatlar çok yüksek orada da bana 100 download 6-8 upload yeterli olur taahhütlü taahhütsüz fark etmez.
sakın türknete bulaşma sürekli internet 2-5 saniyyeliğine kesiliyor ve arıza olduğunda bakmıyor şöyle diyorlarArkadaşlar bizim 2 senelik d smart internetimizin taahüttütü ayın 1 inde bitiyor.
Biz 24 mps vdsl ye d smartta 93 TL ödüyoruz . Şimdi sorduğumuzda 24 98 50 125 TL
Altyapimiz 83 e kadar destekliyor .
Babam türkneti kabullenmiyor.
O yüzden internet arayışına girdik ve en mantıklı olan türktelekomu bulduk vdsl 50 mps hız 113 TL sizce nasıldır bizi memnun eder mi? ?
Bu arada babam millenicoma da karşı bilindik markalara karşı değil sadece .