Neler Yeni

Babam Türknet İstemiyor

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

VorleN

80+ Silver
Biz Turkcell Superonline kullanıyoruz, 105 TL veriyoruz ve TV+ tüm kanallarıyla beraber, 50mbps download 6 mbps upload alıyoruz.
Bence superonline bakın.
Hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü bizim mahalleye'de superonline altyapı döşedi de 500 download verebiliyorlarmış ama fiyatlar çok yüksek orada da bana 100 download 6-8 upload yeterli olur taahhütlü taahhütsüz fark etmez.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Arkadaşlar bizim 2 senelik d smart internetimizin taahüttütü ayın 1 inde bitiyor.
Biz 24 mps vdsl ye d smartta 93 TL ödüyoruz . Şimdi sorduğumuzda 24 98 50 125 TL
Altyapimiz 83 e kadar destekliyor .
Babam türkneti kabullenmiyor.

O yüzden internet arayışına girdik ve en mantıklı olan türktelekomu bulduk vdsl 50 mps hız 113 TL sizce nasıldır bizi memnun eder mi? ?

Bu arada babam millenicoma da karşı bilindik markalara karşı değil sadece .
Vodafone asla ve asla önermem. Gece vakitlerinde internetim leş gibi oluyor, müşteri hizmetlerini aradığımda iyi birinin gelmesi şans.

Rulep

80+ Gold
turk telekom vadettiği hızı vermiyor ikna etmeye çalışın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü bizim mahalleye'de superonline altyapı döşedi de 500 download verebiliyorlarmış ama fiyatlar çok yüksek orada da bana 100 download 6-8 upload yeterli olur taahhütlü taahhütsüz fark etmez.
Hatırrlamıyorum hocam babam belki biliyordur.

Nanomanga

80+
Benimki türknet’e geçmek için can atıyor, mahallemize gigafiber geldi

Baban neden türknet ve millenicom’a karşı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Arkadaşlar bizim 2 senelik d smart internetimizin taahüttütü ayın 1 inde bitiyor.
Biz 24 mps vdsl ye d smartta 93 TL ödüyoruz . Şimdi sorduğumuzda 24 98 50 125 TL
Altyapimiz 83 e kadar destekliyor .
Babam türkneti kabullenmiyor.

O yüzden internet arayışına girdik ve en mantıklı olan türktelekomu bulduk vdsl 50 mps hız 113 TL sizce nasıldır bizi memnun eder mi? ?

Bu arada babam millenicoma da karşı bilindik markalara karşı değil sadece .
sakın türknete bulaşma sürekli internet 2-5 saniyyeliğine kesiliyor ve arıza olduğunda bakmıyor şöyle diyorlar

türk telekom ekiplerine bildirdik en kısa zamanda dönüş yapacaklar gbi şeyler gönderiyorlar ama öyle bir şey yok yoldan geçen bir türk telekom arabasını durduk sorunumuzu hallettik ve dediki başka firmalara bakmıyoruz
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom