Hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü bizim mahalleye'de superonline altyapı döşedi de 500 download verebiliyorlarmış ama fiyatlar çok yüksek orada da bana 100 download 6-8 upload yeterli olur taahhütlü taahhütsüz fark etmez.
Arkadaşlar bizim 2 senelik d smart internetimizin taahüttütü ayın 1 inde bitiyor.
Biz 24 mps vdsl ye d smartta 93 TL ödüyoruz . Şimdi sorduğumuzda 24 98 50 125 TL
Altyapimiz 83 e kadar destekliyor .
Babam türkneti kabullenmiyor.
O yüzden internet arayışına girdik ve en mantıklı olan türktelekomu bulduk vdsl 50 mps hız 113 TL sizce nasıldır bizi memnun eder mi? ?
Bu arada babam millenicoma da karşı bilindik markalara karşı değil sadece .
Hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü bizim mahalleye'de superonline altyapı döşedi de 500 download verebiliyorlarmış ama fiyatlar çok yüksek orada da bana 100 download 6-8 upload yeterli olur taahhütlü taahhütsüz fark etmez.
Arkadaşlar bizim 2 senelik d smart internetimizin taahüttütü ayın 1 inde bitiyor.
Biz 24 mps vdsl ye d smartta 93 TL ödüyoruz . Şimdi sorduğumuzda 24 98 50 125 TL
Altyapimiz 83 e kadar destekliyor .
Babam türkneti kabullenmiyor.
O yüzden internet arayışına girdik ve en mantıklı olan türktelekomu bulduk vdsl 50 mps hız 113 TL sizce nasıldır bizi memnun eder mi? ?
Bu arada babam millenicoma da karşı bilindik markalara karşı değil sadece .
sakın türknete bulaşma sürekli internet 2-5 saniyyeliğine kesiliyor ve arıza olduğunda bakmıyor şöyle diyorlar
türk telekom ekiplerine bildirdik en kısa zamanda dönüş yapacaklar gbi şeyler gönderiyorlar ama öyle bir şey yok yoldan geçen bir türk telekom arabasını durduk sorunumuzu hallettik ve dediki başka firmalara bakmıyoruz
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum .