Arama sonuçları: *

1. M

1500Tl bandında Bluetooth kualkiçi kulaklık

Merhabalar telefonum samsung s23 ultra kulak içi kulaklık arıyorum yüksek ses ve bass önemli gürültü engelleme olursa süper olur bu aralıkta varmış böyle bir kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  2. M

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

hocam bende aynı işlemi yaptıracağım da sorun oldyumu yaptırdığın süreçten bu yana
  3. M

BİLGİSİYAR DEPOLAMA ALANI SORUNU

ne yapmamı önerirsin
  4. M

yaptım sadece 5.5 gb geldi
  5. M

merhabalar benim bilgisayarımda sadece 3 5 küçük oyun var max 100 gb lık başka bir şey yok ama depolama full dolu gösteriyor anlamadım bir çözümü varmı
  6. M

6k toplama pc önerisi

Max 6000 bütçrm var toplama alacağım ne önerirsiniz
  7. M

TRUST GXT 890 IŞIK SORUNU

oyun oynarken bi anda ışığı kapandı klavyenin driverinden vs baktım hiç bir sıkıntı yok niye olabilir
  8. M

aliexpressten GameSir T4w alınır mı

https://tr.aliexpress.com/item/32998627268.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5bfa4c4dECsUwb en fazla 200 lira bütçem var en iyi bu gibi
  9. M

200 liraya gamepad önerisi

Merhaba 3 tane f310 değiştirdim hepsi kronik çok kötü almayın aldırmayın 200 lira bütçe ile en iyi gamepad nedir desteklerinizi bekliyorum (200 ü aşmassa sevirinirm) pc uyumlu
  10. M

VALORANT VAL 51 HATASI ÇÖZÜMÜ NEDİR ??

oyunda 2 3 gündür bu hatayı alıyorum daha önce arkadaşlarla vs atarken intel wireframe açmıştım zaten boş hesaptı direkt ban yedi ondan sonra çıktım hesaptan main hesabıma girememeye başladım ve başka hesaplarla girdim onlarla da olmamaya başladı biraz araştırdım ip ban olduğunu düşündüm ip mi...
  11. M

DUOYLA ÜCRETSİZ OYUN TAVSİYESİ

Evet duomla birlikte oyun arıyoruz ücretsiz olması lazım valorant ve csgo dışında tavsiyelereniz varmı acaba
  12. M

HONOR WATCH MAGİC 1 KULLANAN

Merhaba honor magic watch 1 kullanan varmı acaba varsa yazabilir mi
  13. M

LOGİTECH F310 SAĞ ANALOG 1 KAÇ GÜNDÜR GICIRDIYOR

3 4 aydır kullandığım gamepadimin sol analoğu gıcırdamaya başladı napabilriim
  14. M

FİFA 21 PCDEN OYNAYAN VARSA NİCKİNİ BIRAKSIN

pc den oynayan varsa nick versin birlikten oynayalım
  15. M

Max 6000tl laptop önerisi

Merhaba 6000 tl ye alabileceğim en iyi laptop hangisidir freedos olursa sevinirim çünkü. Malum windows var diye 1500 lira fiyat Artıyor
  16. M

400-500 Tl Arası Klavye önerisi

trust cada gxt 890 diycektim de 400 falan o ama stokları bitmiş
  17. M

Maximum 600 TL'ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

drop plus 1613545031 ben hyperx cloud 2 de kullandım kulağın çok büyük değilse drop plus onlardan da rahat mikrofon kalitesi iyi
  18. M

İşlemci Kullanımı Çok Yüksek

normal değil ama modeli biraz eski yoruyodur belki oladabilir ama yinede sen bi trojen fln varmı bak
  19. M

Lenovo live pods 1 alınır mı

evet çok güzel bir kulaklık
  20. M

Gigabyte Aorus M2 nasıl bir mouse veya daha iyi seçenkler varmı

evet yeni mouse alcaktım bütçem max 210 220 tl en iyi seçenek olarak Gigabyte Aorus M2 u buldum fikirleriniz nedir
Top Bottom