Neler Yeni

BİLGİSİYAR DEPOLAMA ALANI SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eralp Eminçelebi
merhabalar benim bilgisayarımda sadece 3 5 küçük oyun var max 100 gb lık başka bir şey yok ama depolama full dolu gösteriyor anlamadım bir çözümü varmı

Ekler

• resim_2022-02-14_114054.png
    resim_2022-02-14_114054.png
    24.3 KB · Hit: 19

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Windows tuşu + R ile çalıştırı aç ardından arama kutusuna aşağıda dediklerimi uygula adım adım ;
1-%temp% (içindeki bütün dosyaları sil).
2-temp (içindeki bütün dosyaları sil).
3-perfetch (içindeki bütün dosyaları sil, Bilgisayar yavaş çalışacaktır fakat sonradan düzelecektir.)
4-C diskine sağ tıkla diski temizle'ye bas ardından hepsini seç ve temizle de. ;

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows tuşu + R ile çalıştırı aç ardından arama kutusuna aşağıda dediklerimi uygula adım adım ;
3-perfetch (içindeki bütün dosyaları sil, Bilgisayar yavaş çalışacaktır fakat sonradan düzelecektir.)
4-C diskine sağ tıkla diski temizle'ye bas ardından hepsini seç ve temizle de. ;
Peki bu yeterli alan sağlayacak mıdır ? Belli alan kapasite sunacak fakat geçerli ve geniş kapsamlı bir alan sunacağını zannetmiyorum. Max 10 GB

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eralp Eminçelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptım sadece 5.5 gb geldi

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Peki bu yeterli alan sağlayacak mıdır ? Belli alan kapasite sunacak fakat geçerli ve geniş kapsamlı bir alan sunacağını zannetmiyorum. Max 10 GB
Denemekte yarar var boş boş durmaktansa

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhabalar benim bilgisayarımda sadece 3 5 küçük oyun var max 100 gb lık başka bir şey yok ama depolama full dolu gösteriyor anlamadım bir çözümü varmı
En iyisi dosya boyutlarını elden geçirmen gerekiyor , her ne kadar silme car curt işlemlerini yapsanda bir kısmı otomatik olarak yüklenecektir.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne yapmamı önerirsin
Çok net bir cevap veremem ama uygulamalar ve özellerinden veya denetim masası programlardan dosyaları kontrol edebilirsin, bilgisayar disklerinden ki dosyaları kontrol edebilirsin , bazı programlar her hafta indirme güncelleme ister güncellemeleri hesaba katıp kontrol yapabilirsin bunu gereksiz dosyaları silerek halleedemezsin bir kaç program veya uygulama silerek çözebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom