Neler Yeni

BİLGİSİYAR DEPOLAMA ALANI SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eralp Eminçelebi
merhabalar benim bilgisayarımda sadece 3 5 küçük oyun var max 100 gb lık başka bir şey yok ama depolama full dolu gösteriyor anlamadım bir çözümü varmı

Ekler

• resim_2022-02-14_114054.png
    resim_2022-02-14_114054.png
    24.3 KB · Hit: 21

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Windows tuşu + R ile çalıştırı aç ardından arama kutusuna aşağıda dediklerimi uygula adım adım ;
1-%temp% (içindeki bütün dosyaları sil).
2-temp (içindeki bütün dosyaları sil).
3-perfetch (içindeki bütün dosyaları sil, Bilgisayar yavaş çalışacaktır fakat sonradan düzelecektir.)
4-C diskine sağ tıkla diski temizle'ye bas ardından hepsini seç ve temizle de. ;

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows tuşu + R ile çalıştırı aç ardından arama kutusuna aşağıda dediklerimi uygula adım adım ;
3-perfetch (içindeki bütün dosyaları sil, Bilgisayar yavaş çalışacaktır fakat sonradan düzelecektir.)
4-C diskine sağ tıkla diski temizle'ye bas ardından hepsini seç ve temizle de. ;
Peki bu yeterli alan sağlayacak mıdır ? Belli alan kapasite sunacak fakat geçerli ve geniş kapsamlı bir alan sunacağını zannetmiyorum. Max 10 GB

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eralp Eminçelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptım sadece 5.5 gb geldi

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Peki bu yeterli alan sağlayacak mıdır ? Belli alan kapasite sunacak fakat geçerli ve geniş kapsamlı bir alan sunacağını zannetmiyorum. Max 10 GB
Denemekte yarar var boş boş durmaktansa

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhabalar benim bilgisayarımda sadece 3 5 küçük oyun var max 100 gb lık başka bir şey yok ama depolama full dolu gösteriyor anlamadım bir çözümü varmı
En iyisi dosya boyutlarını elden geçirmen gerekiyor , her ne kadar silme car curt işlemlerini yapsanda bir kısmı otomatik olarak yüklenecektir.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne yapmamı önerirsin
Çok net bir cevap veremem ama uygulamalar ve özellerinden veya denetim masası programlardan dosyaları kontrol edebilirsin, bilgisayar disklerinden ki dosyaları kontrol edebilirsin , bazı programlar her hafta indirme güncelleme ister güncellemeleri hesaba katıp kontrol yapabilirsin bunu gereksiz dosyaları silerek halleedemezsin bir kaç program veya uygulama silerek çözebilirsin.

Top Bottom