Neler Yeni

Valorantta asla çözülemeyen donma sorunu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Aynı linke tıklayarak görebilirsin ekledim
BIOS'a gir. Girdikten sonra BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım. Sıfırladıktan sonra EXPO ayarını aktif etme sakın.

Ondan sonra bu dediğim şekilde ekran kartı sürücünü kaldırıp kur:
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com/en-us/drivers/details/232570/) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.

Ondan sonra Valorant Vanguardı kaldırıp kur bakalım. Bir de Windows Update üstünden güncelleştirmeleri denetler misin? Gelişmiş seçeneklerden WIFI ile ilgili isteğe bağlı sürücü çıkacak mı kontrol eder misin?

Bunların hepsini yaptıktan sonra bir değişiklik olup olmayacağına bakıp haber ver bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali mustafa
BIOS'a gir. Girdikten sonra BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım. Sıfırladıktan sonra EXPO ayarını aktif etme sakın.

Ondan sonra bu dediğim şekilde ekran kartı sürücünü kaldırıp kur:
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com/en-us/drivers/details/232570/) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.

Ondan sonra Valorant Vanguardı kaldırıp kur bakalım. Bir de Windows Update üstünden güncelleştirmeleri denetler misin? Gelişmiş seçeneklerden WIFI ile ilgili isteğe bağlı sürücü çıkacak mı kontrol eder misin?

Bunların hepsini yaptıktan sonra bir değişiklik olup olmayacağına bakıp haber ver bakalım.
Merhaba ddu yu direkt olarak Wangard dan indireyim mı orjinal siteden

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali mustafa
Tamamdır. Bu dediklerimin hepsini yapıp sonra test edip geri dönüş yap bakalım.
Artık hiç umudum kalmadı.şu DDU olayını denedim olmadı. Microsoft takı ler anakartın biosunu yükseltmemi söylediler. O da olmadı. Zaten sizin çözümlerinin de işe yaramadı. Son bir çözümünüz varmı. Bu sorun neden bende oluyor anlayamadım bir türlü. Yani şöyle oluyor ilk girdiğimde profil resmim gözükmüyor sonra poligona girmesi uzun sürüyor sonra donuyor. Ne ile alakalı olabilir anlayamadım. Format bile attım yani. Ne ile ilgilidir sizce. Bi çözümünüz varmı?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Artık hiç umudum kalmadı.şu DDU olayını denedim olmadı. Microsoft takı ler anakartın biosunu yükseltmemi söylediler. O da olmadı. Zaten sizin çözümlerinin de işe yaramadı. Son bir çözümünüz varmı. Bu sorun neden bende oluyor anlayamadım bir türlü. Yani şöyle oluyor ilk girdiğimde profil resmim gözükmüyor sonra poligona girmesi uzun sürüyor sonra donuyor. Ne ile alakalı olabilir anlayamadım. Format bile attım yani. Ne ile ilgilidir sizce. Bi çözümünüz varmı?
Yeni Minidump oluşturdu mu? Oluşturduysa onları paylaş benimle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali mustafa
Yeni Minidump oluşturdu mu?
Merhaba siz beni anlamadınız herhalde. Sadece bir kere mavi erkan verdi. o da üst üste oyunu kapatıp açmaya çalıştığım için. O dosyaları da sizinle paylaştım zaten. Sizce usb adaptör ile alakalı olma ihtimali varmı. Varsa deneyeyim. Bir laptop var. Ona takıp valorantı çalıştırmayı deneyebilirim yine sorun çıkarırsa demek ki onla alakalıymış. Sizce sorun usb adaptörle mi alakalı? Bu kadar şüphelenmemin nedeni hiç korsan bir şey yok. Ki yazılımsal bir problem olsa formatla geçerdi. Donanımsal bir sorun olsa diğer oyunlarda performans düşüşü olurdu. Formattan sonra ilk işim bu usb adaptörü kurmaktı. Yani sorunu yaşamayan diğer insanlardan tek farkım bu usb adaptör. King boss dual band 1300mbps driver free olan model. Sizce sorun bundan kaynaklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom