Arama sonuçları: *

1. O

Gainer ve creatine kullanım

Teşekkürler:)
  2. O

Gainer ve creatine kullanım

Gainer ve cratiene aldım kullanmaya başlayacağım kilo almak için aktif olarak spor yapıyorum 60kg ım şu an 183cm boyum nasıl kullanmalıyım? hedef kilom 70kg
  3. O

Hylou t16 bağlanmıyor

arkadaşlar 2 gün önce hylou t16 tws kulaklık aldım ancak hiç bir şekilde bağlayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  4. O

Binance hesap dondurma açma

Binance da bir hesabım vardı ancak silmek yerine dondurdum açmak için kimlik doğrulaması istiyor doğrulamaya çalıştığım zaman da yükleme ekranında kalıyor. Ne yapmalıyım ? bilen varsa.
  5. O

CL 14,CL 17 Fark Ne? İkisinide bir arada kullanabilirmiyim ?

aralarındaki bir tek fark biri cl 16 diğeri cl 17 başka hiç bir fark yok yine de sıkıntı çıkarır mı en arzından anlaşılacak derecede?
  6. O

aralarındaki bir tek fark biri cl 16 diğeri cl 17 başka hiç bir fark yok yine de sıkıntı çıkarır mı en arzından anlaşılacak derecede?
  7. O

aynı modelle bu aldığım arasında 100 tl ye yakın bir fark var ve bu konular konuşulduktan sonra cl 16 değerinde olan corsairin 2400mhz 1.2V https://www.n11.com/urun/corsair-vengeance-cmsx8gx4m1a2400c16-8-gb-ddr4-2400-mhz-cl16-ram-1372110?magaza=inci-bilgisayar link teki modelini satın aldım.
  8. O

evet ikiside 1.2 V
  9. O

Peki CL değerinin az olması mı gecikmeyi azaltır fazla olması mı ?
  10. O

cl 17 olan kingstom cl 14 olan corsair
  11. O

Ben yakın tarihte bir ram aldım şunanki ram ile mhz değerleri uyuyor ancak CL değeri farklılığı var Şu andaki 17 Yanına bir 14 takıcam sıkıntı olur mu ? olmazsa fark eden bir şey var mı?
  12. O

Sea of Thives Crash Acil!!!

Oyun böyle bi hata veriyo ekran kartıdiriverlerim güncel olduğu halde ne yapmama lazım!!!!!!
  13. O

önerdiğiniz 3080 gpu'su var mı ? (f/p odaklı)

o zaman msi veya asus al ama msi öneririm 1611242344 https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-3080-gaming-x-trio-10g-10gb-gddr6x-320-bit-ekran-karti/ bunu almanı öneririm
  14. O

önerdiğiniz 3080 gpu'su var mı ? (f/p odaklı)

en ucuzu neyse onu seç çok bi fark olmaz
  15. O

Batllefront 2 Açılış ekranında kapanıyor

Batllefront 2 oyununu epic games üzerinden indirdim ancak ilk maskelerin geldiği ekrandan kısa bir süre sonra oyun kapanıyor. Ne yapabilirim Acil!!
  16. O

Öneri En Fazla 350 TL Mekanik Blue/Red Switch Klavye Önerisi

https://www.trendyol.com/redragon/vara-k551-rgb-blue-switch-turkce-q-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-41311224?boutiqueId=543900&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme
  17. O

Öneri En Fazla 350 TL Mekanik Blue/Red Switch Klavye Önerisi

Alcaksan red switch alma mekanik hissini vermiyor.
  18. O

1000 TL ye Apu Tavsiye

Arkadaşlar ben 1000 Tl ye Apu bi kasa toplamayı düşünüyorum ikinci el sıfır parçalardan tavsiyeniz nelerdir ? (olabiliyosa belki bi ekran kartı )
  19. O

FPS Drobu CS VE Fortnite

teşekkürler
Top Bottom