sıkıntı olmaz*Ben yakın tarihte bir ram aldım şunanki ram ile mhz değerleri uyuyor ancak CL değeri farklılığı var Şu andaki 17 Yanına bir 14 takıcam sıkıntı olur mu ? olmazsa fark eden bir şey var mı?
cl 17 olan kingstom cl 14 olan corsairbildiğim kadarıyla olmuyor markası ney
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı olmaz*
Voltaj değerleri nedir? Voltaj değerleri aynı değilse uyumsuzluk ihtimali çok fazla. Aynı zamanda RAM'ler aynı JEDEC aralığını da desteklemeli. Bunlar aynı olsa dahi hala uyumsuzluk ihtimali fazla. Çünkü farklı özelliklere sahip RAM'ler işlemci içindeki kontrolcüyü farklı bir şekilde etkiler. Şahsi kanaatim başınızın ağrımaması için aynı modelden almak olucaktır.Ben yakın tarihte bir ram aldım şunanki ram ile mhz değerleri uyuyor ancak CL değeri farklılığı var Şu andaki 17 Yanına bir 14 takıcam sıkıntı olur mu ? olmazsa fark eden bir şey var mı?
DOSTUM oyun pingi gibi düşün cl 17 80 ping ise cl 14 40 ping gibiPeki CL değerinin az olması mı gecikmeyi azaltır fazla olması mı ?
"Voltaj değerleri nedir? Voltaj değerleri aynı değilse uyumsuzluk ihtimali çok fazla. Aynı zamanda RAM'ler aynı JEDEC aralığını da desteklemeli. Bunlar aynı olsa dahi hala uyumsuzluk ihtimali fazla. Çünkü farklı özelliklere sahip RAM'ler işlemci içindeki kontrolcüyü farklı bir şekilde etkiler. Şahsi kanaatim başınızın ağrımaması için aynı modelden almak olacaktır."Peki CL değerinin az olması mı gecikmeyi azaltır fazla olması mı ?
1.2 VVoltaj değerleri nedir? Voltaj değerleri aynı değilse uyumsuzluk ihtimali çok fazla. Aynı zamanda RAM'ler aynı JEDEC aralığını da desteklemeli.
Az olması daha iyidirPeki CL değerinin az olması mı gecikmeyi azaltır fazla olması mı ?