Neler Yeni

CL 14,CL 17 Fark Ne? İkisinide bir arada kullanabilirmiyim ?

Oğuz Ş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Şahin
Ben yakın tarihte bir ram aldım şunanki ram ile mhz değerleri uyuyor ancak CL değeri farklılığı var Şu andaki 17 Yanına bir 14 takıcam sıkıntı olur mu ? olmazsa fark eden bir şey var mı?

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Abdullah abinin bir videosu vardı, MHz ve cl değerleri farklı olmasına rağmen bir sıkıntı çıkmamıştı. tercih senin , bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
cl gecikme süresini ifade eder. kullanırsın ancak ikisi de cl17 çalışır.

kamyoncu36

80+ Bronze
Ramlerdeki ping değerleri

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
bildiğim kadarıyla olmuyor markası ney
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yakın tarihte bir ram aldım şunanki ram ile mhz değerleri uyuyor ancak CL değeri farklılığı var Şu andaki 17 Yanına bir 14 takıcam sıkıntı olur mu ? olmazsa fark eden bir şey var mı?
sıkıntı olmaz*

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Voltaj değerleri nedir? Voltaj değerleri aynı değilse uyumsuzluk ihtimali çok fazla. Aynı zamanda RAM'ler aynı JEDEC aralığını da desteklemeli. Bunlar aynı olsa dahi hala uyumsuzluk ihtimali fazla. Çünkü farklı özelliklere sahip RAM'ler işlemci içindeki kontrolcüyü farklı bir şekilde etkiler. Şahsi kanaatim başınızın ağrımaması için aynı modelden almak olucaktır.

Oğuz Ş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki CL değerinin az olması mı gecikmeyi azaltır fazla olması mı ?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Peki CL değerinin az olması mı gecikmeyi azaltır fazla olması mı ?
"Voltaj değerleri nedir? Voltaj değerleri aynı değilse uyumsuzluk ihtimali çok fazla. Aynı zamanda RAM'ler aynı JEDEC aralığını da desteklemeli. Bunlar aynı olsa dahi hala uyumsuzluk ihtimali fazla. Çünkü farklı özelliklere sahip RAM'ler işlemci içindeki kontrolcüyü farklı bir şekilde etkiler. Şahsi kanaatim başınızın ağrımaması için aynı modelden almak olacaktır."
Bu mesaj size yardımcı olacaktır.

Top Bottom