Arama sonuçları: *

1. ghostinblack

Alabileceğim En Ideal Fiyatlı 500 W Gercek 80+ Güç Kaynağı

Ben de isterdim fakat bulabilecegim en ucuz ama sorun cikarmayacak olan bir PSU'yu aradigim icin 650W'a ciktigimda ototmatikman fiyat da artiyor.
  2. ghostinblack

Yani genel olarak internette gezdigim zaman insanlar PSU'lar konusunda cok hassaslar. Bense pek ilgilenmedim sistemim PSU'yu zorlamayacagi icin ama bu sefer ekran karti ekleyecegim kasaya. Sorun olmaz mi?
  3. ghostinblack

Tekrar bir oneri konusuyla karsinizdayim arkadaslar. Ben bugun GTX 1650 Super siparis verdim ve 500W kasayla birlikte aldigim PowerBoost tabiri caizse "dandik" PSU'yu APU sistemimde 2 senedir sikintisiz kullandim ama ekran karti geldiginde bu PSU benim sistemimi yargilamasin diye sizden ricam...
  4. ghostinblack

Rekabetçi oyunlar için F/P GPU

An itibariyle Galax 1650 Super siparisi verdim. Sanirim 5500XT 8GB modelinden daha kisa omurlu olacak ama fiyatina gore beni mutlu edecegini dusunuyorum. Neticede ben butun oyunlarda ayarlari lowa cekip alabildigim en yuksek fpsi almayi seven birisiyim. Umarim beni pisman etmez. Bu konuda bana...
  5. ghostinblack

Mumkun olmadigini dusunmemin sebebinin vergiler degil saticilar oldugunu soyluyorum. Adam elindeki 2000 serisi ekran kartlarini elden cikarmak icin 3000 serisinin kartlarinin fiyatlarini ucuruyor. Alabilen yine 3000 serisi kart aliyor alamayan da 2000 serisine bakiyor. Yani bu kartlarin boyle...
  6. ghostinblack

Ondan haberim var fakat ellerindeki 2000 serisi kartlari bitirebilmek icin o fiyatlara ineceklerini sanmiyorum acikcasi. 3070'in tavsiye edilen satis fiyati : 499 Dolar(3.705,72 Turk Lirasi) Piyasadaki fiyati ...
  7. ghostinblack

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-gtx-1660-dual-ne51660018j9-1161a-192-bit-gddr5-6-gb-fiyati,469760130.html Bu arkadas ile karsilastim. Suan Sapphire 5500XT 8Gb ile ayni fiyatta. Sizce alinmali midir? Bir de ozel mesajdan konusabilir miyiz? Ayrintili soru soracagim da bakarsaniz...
  8. ghostinblack

Hangisi inerse o diyelim o halde :D Insin diye beklerken 1 gunde 200 tl artmasi da ayri manidar.
  9. ghostinblack

MSI Gaming X'in fiyati dun 2200 iken bugun 2400 oldu. XFX'i de ikinci elden 1850 TL ye 1.5 ay kullanilmis buldum. Alacagimdan degil ama sifiri uygun olursa alinir mi diye danismak istedim.
  10. ghostinblack

XFX 5500 XT Thicc II Pro iyi midir? MSI Gaming X'e bakiyordum ama uygun XFX bulursam da almak mantikli midir?
  11. ghostinblack

Oyun için kulakiçi kulaklık

Acikcasi sevmiyorum kafamin ustunde tasimayi ve kulakicinin benim icin daha rahat ve yeterli performans verdigini dusunuyorum. Yani bu urunle Apple Earpodsu karsilastirdigimda sizce fark edilir bir fark gorecek miyim?
  12. ghostinblack

Zaman ayirdigin icin tesekkur ederim ama kulakici kulaklik ariyorum.
  13. ghostinblack

Merhabalar, Oncelikle bu forumu insanlardan bir sey danismak icin kullandigimda cok memnun kaliyorum. O yuzden herkese tesekkur ederek baslamak istedim. Baslikta da belirttigim gibi kulakici kulaklik ariyorum. Suan rekabetci shooter oyunlar oynuyorum ve Apple Earpods kullaniyorum ve acikcasi...
  14. ghostinblack

MSI Mech olan isiniyor dendi konuda, o yuzden MSI RX 5500 XT GAMING X , XFX RX500 XT THICC II PRO ve Sapphire RX 500 XT Pulse modellerine bakiyorum suan. Tabii ki 8GB olanlara. Edit: Tek fanli alinir mi?
  15. ghostinblack

Yer imlerine ekledim bile. Almami tavsiye ettiginiz kart bu kart degil mi? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx5500-xt-pulse-11295-01-20g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,589600560.html
  16. ghostinblack

Peki tesekkur ediyorum tavsiyeleriniz icin. Umarim 5500XT 8Gb indirime girer de almasi nasip olur diyelim :) Yakin zamanda bir yol bulamazsam tekrar kapinizi calmak isterim. Iyi gunler.
  17. ghostinblack

Indirim kovalarsam bunu almam 1650 Superden daha mi iyi olacaktir?
  18. ghostinblack

Tesekkur ederim fakat 5500XT Tukenmis :( 1660 Super'e de bakacagim tesekkurler.
  19. ghostinblack

O biraz tuzlu fiyatta sanki. Tesekkur ederim onerin icin.
  20. ghostinblack

AMD tarafinda bu performansi verebilecek bir kart var midir peki?
Top Bottom