Neler Yeni

Oyun için kulakiçi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Maden
Merhabalar,
Oncelikle bu forumu insanlardan bir sey danismak icin kullandigimda cok memnun kaliyorum. O yuzden herkese tesekkur ederek baslamak istedim.
Baslikta da belirttigim gibi kulakici kulaklik ariyorum. Suan rekabetci shooter oyunlar oynuyorum ve Apple Earpods kullaniyorum ve acikcasi baya memnunum. Fakat degistirmem gerekiyor cunku 3.5mm jack girisinde bir kabla temassizligi yasiyordum ve bir sure lehimleyip kullandim ama her ucu oynadiginda sesi kurtarmaya calisiyorum. Neticede degistirmem gerek ama sanki Apple Earpods'lar 200tl ye degmezmis gibi geliyor. Alternatif pisman olmayacagim kulakici kulaklik ariyorum. Butce ne diye sorarsaniz da F/P bir urun ariyorum yani bir butce sinirim yok. Fakat tabii ki bana Sennheiser'in 1000+ tl lik kulakliklarini atmazsaniz sevinirim. Cok konustum kusura bakmayin tesekkurler simdiden.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Maden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden kulak içi şart mı?
Acikcasi sevmiyorum kafamin ustunde tasimayi ve kulakicinin benim icin daha rahat ve yeterli performans verdigini dusunuyorum.

Kulakiçi ve oyun odaklı beğenilen bir ürün
Yani bu urunle Apple Earpodsu karsilastirdigimda sizce fark edilir bir fark gorecek miyim?

Top Bottom