Neler Yeni

Alabileceğim En Ideal Fiyatlı 500 W Gercek 80+ Güç Kaynağı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Maden
Tekrar bir oneri konusuyla karsinizdayim arkadaslar. Ben bugun GTX 1650 Super siparis verdim ve 500W kasayla birlikte aldigim PowerBoost tabiri caizse "dandik" PSU'yu APU sistemimde 2 senedir sikintisiz kullandim ama ekran karti geldiginde bu PSU benim sistemimi yargilamasin diye sizden ricam bana onerebileceginiz en ucuz sorun cikarmayacak 500W PSU'yu onermeniz. Tesekkurler simdiden. Iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Maden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu kullanmaya devam et bişey olmaz
Yani genel olarak internette gezdigim zaman insanlar PSU'lar konusunda cok hassaslar. Bense pek ilgilenmedim sistemim PSU'yu zorlamayacagi icin ama bu sefer ekran karti ekleyecegim kasaya. Sorun olmaz mi?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Powerboost PSU evet kalitesiz sisteminize zarar verebilir değiştirmenizde fayda var ama almışken 650W'a çıkmanızı öneriyorum geleceğe yönelik olması için

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut Maden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Powerboost PSU evet kalitesiz sisteminize zarar verebilir değiştirmenizde fayda var ama almışken 650W'a çıkmanızı öneriyorum geleceğe yönelik olması için
Ben de isterdim fakat bulabilecegim en ucuz ama sorun cikarmayacak olan bir PSU'yu aradigim icin 650W'a ciktigimda ototmatikman fiyat da artiyor.

Top Bottom