Arama sonuçları: *

1. D

Yardım 30-40k arası telefon önerisi

İphone 11 ios26 ile baya ağırlaştı hem güncelleme desteğinide içine katarsak baya mantıksız olucaktır
  2. D

iPhone bu fiyata 2 saattir bakıyorum daha denk gelmedim şöyle güzel bişeyi dediğiniz doğru değerlendiricem 1774291950 Xiaomi pek sıcak bakmıyorum eski telefonum note 9s di çok fazla yazılım sorunu vardı
  3. D

Ve 14 pro hatasız pil sağlığı çok düşmemiş bu fiyata baya zor gibi geldi iphone 13 pro max içinde aynı şekilde düşünüyorum s25 de baya güzel geliyo
  4. D

Çok fazla telefoncu tanıdığım var 15 den fazla hepside arkadaşım o yüzden temiz bulabilirsem iphone düşünüyorum yoksa sıfır androidler çok daha mantıklı geldi şuan
  5. D

Yurtdışını ben almak istesem bile bizimkileri o son 4 ay kapalı kalma mevzusu için bile aldırtmazlar iphone 16e nasıl a18 var galiba
  6. D

Yurtdışıyla alakalı hiç bilgim yok
  7. D

Ama aynı dönemde Samsung alan abim kaç tane telefon değiştirdi o telefonun üstüne o yüzden biraz sıcaklığım var iphone karşı
  8. D

Evet 60hz fln baya düşük kalmış diğerlerine göre istediğim uzun süre gitmesi zamanında babam sıfır 7 plus almış ben şuan sınava hazırlanıyorum diye aldım ben kullanıyorum ve hala bi sıkıntı yok şimdilik
  9. D

İkinci el az kullanılmış 15 olurmu
  10. D

Kaç sene götürür yaklaşık
  11. D

30-40k bütçem var genelde hep iphone kullandım ikinci el iPhone veya sıfır iphone 13 yada bu bütçeye çok mantıklı android telefon varmı
  12. D

RX 6500XT oyunlarda aniden ekran vermiyor

hayır değilim
  13. D

defalarca yaptım artık sorunun ekran kartında olduğunu düşünmeye başladım ilk aldığım günden beri böyle
  14. D

evet açılıyor sorun olmuyo
  15. D

evet güncel 1718129555 hatta buyrun
  16. D

valorant warband vs gibi oyunlar oynarken ekran kartı ısınmamasına rağmen birden görüntü gidiyor ve yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinden ekran kartını tekrardan etkinleştirmem gerekiyor ne yapmam lazım
  17. D

Çözüldü✓ Monitör klavyenin üstüne düştü

Monitörü yaptıracak yada alcak param olmadığı için satıcam malesef bilgisayarı
  18. D

Monitörden memnundum hatta 2022 kasım ayında satılan donanım arşivi sistemi ile kullanıyordum
  19. D

Alalım 1 ay olmadı garantisi var gaming gen tr alınma
  20. D

Eskiden de böyle düşmüştü ama depremde baya zarar gördü şimdi ufak düştü kırıldı
Geri