Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitör klavyenin üstüne düştü

Senerr

80+ Bronze
Harbi bende anlamadım masayı salasamda benim monitör düşmüyor mesela benim kimi çok sağlam eski yadigar diye :D
Monitörün ergonomisine bağlı diye düşünüyorum bazen, monitörün ayağı kolun kadar kalınsa veya uzun bir V yapısı varsa masaya deli tutunuyor. Bu monitörün ayağı kısa zaten bir de hafifse monitör direkt yapışır. Paneller zaten artık incecik ve hafif onu tutacak adam akıllı ayak yoksa masaya kolunu vur yerinden oynar.

Depremde tabii yerinden oynamayan monitör daha dezavantajlı üstüne bir şey devrilirse kurtarma şansı yok. Allah korusun ya felaket resmen. 😞

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Garantinin hiçbir önemi yok kullanıcı hatası maalesef. Tamiri de yeni monitör fiyatı tutar.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Monitörün ergonomisine bağlı diye düşünüyorum bazen, monitörün ayağı kolun kadar kalınsa veya uzun bir V yapısı varsa masaya deli tutunuyor. Bu monitörün ayağı kısa zaten bir de hafifse monitör direkt yapışır. Paneller zaten artık incecik ve hafif onu tutacak adam akıllı ayak yoksa masaya kolunu vur yerinden oynar.

Depremde tabii yerinden oynamayan monitör daha dezavantajlı üstüne bir şey devrilirse kurtarma şansı yok. Allah korusun ya felaket resmen. 😞
Monitörlere kaliteli ayak alınıyor mu interneten?

Senerr

80+ Bronze
Monitörlere kaliteli ayak alınıyor mu interneten?
Evet Vesa uyumluluğu varsa elinde olan monitörde alınır ama bence pahalılar özellikle güzel olanları.

Almışken şöyle bir şey almak mantıklı mesela. Bu da olabilir çok işime yarar.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Hocam gecmis olsun tamir ettirmek monitor ile ayni fiyata geliyor onun yerine yeni monitor alin

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Evet Vesa uyumluluğu varsa elinde olan monitörde alınır ama bence pahalılar özellikle güzel olanları.

Almışken şöyle bir şey almak mantıklı mesela.
Bunlarda çok pahalı ya o paraya biraz daha eklenip daha kaliteli monitör alabiliyorsun bütün monitörler böylemi ayakları?

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Monitörü yaptıracak yada alcak param olmadığı için satıcam malesef bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular