Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitör klavyenin üstüne düştü

Senerr

80+ Bronze
Bunlarda çok pahalı ya o paraya biraz daha eklenip daha kaliteli monitör alabiliyorsun bütün monitörler böylemi ayakları?
Markaların modelde kullandığı malzeme kalitesine ve ergonomisine bağlı. Rtrings gibi siteler bu konuya bu yüzden puan bazında ayrı bir şekilde değinir yani önemli bir husus. Her modelde farklı ayak standı var şimdi. Burada Rtrings'i gerçekten seviyorum diğer inceleme siteleri pek fazla değinmiyor çünkü.

Bazı monitörler bu konudan şikayet bile yiyor. Bkz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Markaların modelde kullandığı malzeme kalitesine ve ergonomisine bağlı. Rtrings gibi siteler bu konuya bu yüzden puan bazında ayrı bir şekilde değinir yani önemli bir husus. Her modelde farklı ayak standı var şimdi.

Bazı monitörler bu konudan şikayet bile yiyor. Bkz.

Mesela bu monitör ayak konusunda nasıl?

Senerr

80+ Bronze

Mesela bu monitör ayak konusunda nasıl?
Cons and Pros.png

Kaliteli bir panele sahip ama ergonomi kısmını zaten inceleyen site söylemiş benim söz söylememe bile gerek yok.
Tasarımı güzel, orada bir problemi yok ince çerçeve ama ayağını beğenmeyen illa çok kullanıcısı vardır. Oyuncular için özellikle IPS için görüş açıları yüksek olduğundan ayağa çok takılmanıza gerek yoktur ama bu sadece oyun oynarken ve dizi film izlerken geçerli. Çift ekran olarak kullanıyorsanız monitörün standından hareket kabiliyeti aramanız muhtemel bir de benim gibi masa darsa veya berbatsa tamam. :D

b_viewsonic-va2261-2-2.jpg
bunun ayağı baya sağlam hiç sallanmıyordu birde bu modeli daha sağlam yapmışlar masayı kaplıyor zaten ayağı :D ,
ENU-va2215-hf02pc.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

P_setting_fff_1_90_end_500.png
bunun ayağı çok kötüydü şahsen klavye sallansa kafası sallanıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom