Çözüldü✓ Monitör klavyenin üstüne düştü

Harbi bende anlamadım masayı salasamda benim monitör düşmüyor mesela benim kimi çok sağlam eski yadigar diye :D
Monitörün ergonomisine bağlı diye düşünüyorum bazen, monitörün ayağı kolun kadar kalınsa veya uzun bir V yapısı varsa masaya deli tutunuyor. Bu monitörün ayağı kısa zaten bir de hafifse monitör direkt yapışır. Paneller zaten artık incecik ve hafif onu tutacak adam akıllı ayak yoksa masaya kolunu vur yerinden oynar.

Depremde tabii yerinden oynamayan monitör daha dezavantajlı üstüne bir şey devrilirse kurtarma şansı yok. Allah korusun ya felaket resmen. 😞

benim monitör kolum kadar ve kolum kadar sağlam , asus vs 197D vardı o klavye oynasa sallanıyordu

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Monitörün ergonomisine bağlı diye düşünüyorum bazen, monitörün ayağı kolun kadar kalınsa veya uzun bir V yapısı varsa masaya deli tutunuyor. Bu monitörün ayağı kısa zaten bir de hafifse monitör direkt yapışır. Paneller zaten artık incecik ve hafif onu tutacak adam akıllı ayak yoksa masaya kolunu vur yerinden oynar.

Depremde tabii yerinden oynamayan monitör daha dezavantajlı üstüne bir şey devrilirse kurtarma şansı yok. Allah korusun ya felaket resmen. 😞
Monitörlere kaliteli ayak alınıyor mu interneten?

Hocam gecmis olsun tamir ettirmek monitor ile ayni fiyata geliyor onun yerine yeni monitor alin

Evet Vesa uyumluluğu varsa elinde olan monitörde alınır ama bence pahalılar özellikle güzel olanları.

Almışken şöyle bir şey almak mantıklı mesela.
Bunlarda çok pahalı ya o paraya biraz daha eklenip daha kaliteli monitör alabiliyorsun bütün monitörler böylemi ayakları?

Monitörü yaptıracak yada alcak param olmadığı için satıcam malesef bilgisayarı

Geri