Arama sonuçları: *

1. S

kaliteli ev interneti paketi önerir misiniz??

Netspeede bakin derim. Max hiza gore paket alirsaniz turknete gore 16tl (davet kodu 1 yilligina 10tl indirim sagliyor.) 35 mbps lik paket alirsaniz dahada ucuz fiyat odersiniz.
  2. S

Öneri 3 aylık NetSpeed deneyimim

Verilen hiz tahmini deger. Gercek hizi altyapi kaliteniz belirliyor. Mesela sorgulamada 50 mbps gostermesine ragmen 60 65 gibi yuksek rakamlarda alabilirsiniz 20 30 da alabilirsiniz. Hersey saha dolabi ve kablo kalitesine bakiyor.
  3. S

Evet yeni aboneliklerde gecerli. Davet kodu kullanirsaniz hem siz hemde ben indirim kazaniyorum.
  4. S

Hayirli olsun. Fatura supheniz olmasin aninda ödüyorum. 🙂
  5. S

Yardım VDSL Altyapı var ama dolap uzakta

Yapacak birsey yok en kisa mesafeli dolap o demek ki.
  6. S

Ev için internet önerisi

100 luk VDSL paketini alinca altyapinizin destekledigi max hizi veriyorlar. Mesela bende 100 luk paket kullaniyorum altyapim 75 destekliyor 75 verdiler. Ayrica o degerleri hattinizda sorun yoksa alabilirsiniz eger hattiniz eskiyse veya sorun varsa hicbir iss 52 mbps hizin tamamini veremez.
  7. S

Ev için internet önerisi

Musteri hizmetlerini arayin onlar bilgi verir.
  8. S

milleni.com a geçiş için yardım

Normalde diger issler 48 saat icinde tamamliyor gecis islemini. 2-7 garip.
  9. S

Ev için internet önerisi

Diger sorgulama sitelerinde de oyle mi?
  10. S

Ev için internet önerisi

Şu konudada deneyimlerimi paylastim. Ayriyeten sorulariniz varsa soradabilirsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/3-aylik-netspeed-deneyimim.535145/
  11. S

Öğrenci evi için servis sağlayıcı tavsiyeleriniz?

Netspeed bakin derim.
  12. S

Ev için internet önerisi

Netspeed kullaniyorum tavsiye ederim.
  13. S

Altyapı kötüleşti,ne yapmam lazım

VDSL portu kalmamistir. Suan halihazirda vdsl hizmeti aliyorsan gecis islemi yaparak o hizi yinede alabilirsin.
  14. S

Fiber internet sağlayıcısı önerisi

Para nakit verilmiyor siz yine oduyorsunuz cezayi. Sonrada interneti bir miktar indirimli kullanacaksiniz. Bu sekilde karsilamis oluyor.
  15. S

Yardım Fiber altyapısı için İSS tavsiyesi

Hocam laftan anlamiyorsunuz. İşte böyle basit sorunlar türknette talep açıp bekleyerek çözülüyor anca. Degisik yanini gormemenizin nedeni belli cunku bu dandik sistemi hala savunmanıza bakarsak başka firma kullanmamissiniz ve diger iss lerde teknik destegin nasil oldugunu anlayamiyorsunuz.
  16. S

Türknet mi Netspeed mi tercih etmeliyim ?

Ben netspeed kullaniyorum ayni apartmanda turknet kullanan arkadasima gore daha az ping aliyorum tavsiye ederim.
  17. S

Fiber internet sağlayıcısı önerisi

Netspeed tavsiye ederim.
  18. S

Turknet için hız nasıl?

Eger dalgalanma yoksa yayin icin gayet yeterli.
  19. S

Yardım Turknet vs Millenicom

Millenicom önermem yurt disi cikisindan dolayi. Netspeed kullaniyorum öneririm. Hem davet kodu ile turknetten 16tl daha ucuz oluyor hemde ayni apartmanda turknet kullanan arkadasima gore daha dusuk ping aliyordum. Oda netspeed gecti zaten. Netspeede 200 mbps fiber pakette vardı butce sıkıntınız...
  20. S

Altyapım FİBER mi yoksa VDSL mi ?

Aslinda VDSL altyapi 300 mbps ye kadar destekliyor ancak bu cihazin maliyeti ve tt sayesinde ulkemizde bu cihazlar kullanilmiyor max 100 mbps alabiliyorsun. Yani o hizlarin imkani yok.
Top Bottom