Neler Yeni

Yardım Turknet vs Millenicom

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Adresimde fiber var Eskişehirde oturuyorum. Turk telekom telefon hattımda 4.5g kullanamıyorum bunu söylememin nedeni turknet turktelekomun alt yapısını kullanıyor bu durumu etkiler mi ? yani hızda düşüklük olur mu .Millenide fiber veriyor ve daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adresimde fiber var Eskişehirde oturuyorum. Turk telekom telefon hattımda 4.5g kullanamıyorum bunu söylememin nedeni turknet turktelekomun alt yapısını kullanıyor bu durumu etkiler mi ? yani hızda düşüklük olur mu .Millenide fiber veriyor ve daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Baba evinde turknet kullanıyorum arada kopukluklar oluyordu ama genelde iyi gibiydi

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baba evinde turknet kullanıyorum arada kopukluklar oluyordu ama genelde iyi gibiydi
Millenicom önermem yurt disi cikisindan dolayi. Netspeed kullaniyorum öneririm. Hem davet kodu ile turknetten 16tl daha ucuz oluyor hemde ayni apartmanda turknet kullanan arkadasima gore daha dusuk ping aliyordum. Oda netspeed gecti zaten. Netspeede 200 mbps fiber pakette vardı butce sıkıntınız yoksa şahsen onu öneririm ama bütçe sorunsa 100 mbps fiber alınabilir.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Bölgene göre seçmen gerek. Bir yıldır turknet kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Tamamen bölge odaklı ol 4 seneye yakındır Turknet kullanıyorum 16 hızla başladık 100 hıza geldim hedef gigafiber bakalım

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen bölge odaklı ol 4 seneye yakındır Turknet kullanıyorum 16 hızla başladık 100 hıza geldim hedef gigafiber bakalım
bölgede sorabileceğim biri yok yeni taşındım turk telekomun fiber kutusu var turknet iyi gibi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
bölgede sorabileceğim biri yok yeni taşındım turk telekomun fiber kutusu var turknet iyi gibi geldi
hocam size tavsiye turknetin sitesinden ve ya millenicom (önermiyorum) sitesinden adresine gelen Download/Upload sorgulaması yapmanız uygun bulduğun bir hız ise görüşme sağlamanız burdan ben yorumumu da yapayım Turknette şöyle bir olay var hız ve kalite çok iyi düzeyde yalnız eksinin de eksisi olarak Turknet ile iletişim kurman imkansız adamlar tamamen Telesekretere bağlı olarak iletişim kuruyorlar kesilme kopma da konuma göre oluyor ama dediğim gibi 4 senedir kullanıyorum bu süre zarfında sadece 5 parmağımı geçmemiştir altyapı çalışması kesilme kopma olarak :) Turknette dikkate alır inşallah buradan görürse iletşimi geliştirin canlı insanla konuşalım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu
Top Bottom