Perfectshot06
Moderatör
Dahası
1 defa işim oldu, çabuk döndüler.Müşteri hizmetlerinden memnun musunuz peki?
1 defa işim oldu, çabuk döndüler.Müşteri hizmetlerinden memnun musunuz peki?
Var kardeşim nasıl yokMüşteri hizmetleri yok. Talep oluşturuyorsunuz. Talebe istinaden çözüm üretiliyor.
Hocam bir sıkıntı olduğunda arayıp destek alabiliyor musunuz?Var kardeşim nasıl yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
TürkNet'i tek geçerim
Turknette canli destek yok. Bir sorun yasarsan talep aciyorsun ve oturup sizi arayacak birini bekliyorsun. Yapılabilecek en kotu sistem. Zaten destek ekibide bilgisiz. Turknet kesinlikle kadroyu yenilemeli ve sistem degismeli.Var kardeşim nasıl yok
EvetHocam bir sıkıntı olduğunda arayıp destek alabiliyor musunuz?
Canlı destekten kastın müşteri temsilcisi ise var kardeşim, muhtemelen haberin yok. Bir sorun olduğun bütün firmalar arıza kaydı oluşturuyor sonra dönüyorlar zaten. Gelen saha ekipleri türk telekom ekipleri zaten bir bilgisizliklerini de görmedim şu ana kadar tam aksine bilgililer.Turknette canli destek yok. Bir sorun yasarsan talep aciyorsun ve oturup sizi arayacak birini bekliyorsun. Yapılabilecek en kotu sistem. Zaten destek ekibide bilgisiz. Turknet kesinlikle kadroyu yenilemeli ve sistem degismeli.
Canli destekten kastim eger internetinde bir ariza varsa talep acmak zorunda kaliyorsun yani teknik destegi arayip hemen aninda bilgilendirme/ mudahele yapilmiyordu. Bu sistem devam ediyor mu yoksa bittimi bilmiyorum.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Canlı destekten kastın müşteri temsilcisi ise var kardeşim, muhtemelen haberin yok. Bir sorun olduğun bütün firmalar arıza kaydı oluşturuyor sonra dönüyorlar zaten.
Bilgili diyen ilk kisi sensin galiba. Bunla ilgili bircok sikayet bulunuyor ve kendi tecrubeme bakarak sunu soyleyebilirim aylar once suanki kullandigim issden once turkneti aramistim bilgi almak icin. Bana gelen adam robot gibi abartmiyorum 5 dakika boyunca susmadan birsey anlatti basvuru ile ilgili ezber yapmis. Sonra sustuktan sonra SNR ile ilgili bir soru sordum tırt cikti SNR bilmeyen adama durumu nasil izah edecegim. Sacma sapan birsey gevelemeye devam etti dayanamadim kapattim yuzune.zaten bir bilgisizliklerini de görmedim şu ana kadar tam aksine bilgililer.
Anında telefondan müdahale hiçbir iss de yok hepsini kullandım. Bilgilendirme vs. yapılıyor ama, kesinti vs. olduğunda veya herhangi bir konuda.Canli destekten kastim eger internetinde bir ariza varsa talep acmak zorunda kaliyorsun yani teknik destegi arayip hemen aninda bilgilendirme/ mudahele yapilmiyordu. Bu sistem devam ediyor mu yoksa bittimi bilmiyorum.
Bilgili diyen ilk kisi sensin galiba. Bunla ilgili bircok sikayet bulunuyor ve kendi tecrubeme bakarak sunu soyleyebilirim aylar once suanki kullandigim issden once turkneti aramistim bilgi almak icin. Bana gelen adam robot gibi abartmiyorum 5 dakika boyunca susmadan birsey anlatti basvuru ile ilgili ezber yapmis. Sonra sustuktan sonra SNR ile ilgili bir soru sordum tırt cikti SNR bilmeyen adama durumu nasil izah edecegim. Sacma sapan birsey gevelemeye devam etti dayanamadim kapattim yuzune.
Hicbir iss de yok derken neden bu kadar emin konusuyorsunuz? Netspeed kullaniyorum 1 kere kesinti yasadim sonra musteri hizmetlerini aradim sorunu soyledim ve ben telefondayken sorunu duzelttiler ve duzelip duzelmedigini sordular. Ve bu durum bircok iss de boyle hepsini kullanmadiginiz belli. Turknet degisik.Anında telefondan müdahale hiçbir iss de yok hepsini kullandım. Bilgilendirme vs. yapılıyor ama, kesinti vs. olduğunda veya herhangi bir konuda.
Bilmiyorum benim yaşadığım bölgede bilgisiz değil ekipler.
Demek ki oradan basit bir müdahale ile düzeltilmesi gereken bir şeymiş, kullandığım için çoğunu öyle demem normal olabilir mi? Ve yaşantımızda yıllarca internet kullandığım için. Türknet değişik derken değişik bir yanını göremiyorum, görmedim de?Hicbir iss de yok derken neden bu kadar emin konusuyorsunuz? Netspeed kullaniyorum 1 kere kesinti yasadim sonra musteri hizmetlerini aradim sorunu soyledim ve ben telefondayken sorunu duzelttiler ve duzelip duzelmedigini sordular. Ve bu durum bircok iss de boyle hepsini kullanmadiginiz belli. Turknet degisik.
Hocam laftan anlamiyorsunuz. İşte böyle basit sorunlar türknette talep açıp bekleyerek çözülüyor anca. Degisik yanini gormemenizin nedeni belli cunku bu dandik sistemi hala savunmanıza bakarsak başka firma kullanmamissiniz ve diger iss lerde teknik destegin nasil oldugunu anlayamiyorsunuz.Demek ki oradan basit bir müdahale ile düzeltilmesi gereken bir şeymiş, kullandığım için çoğunu öyle demem normal olabilir mi? Ve yaşantımızda yıllarca internet kullandığım için. Türknet değişik derken değişik bir yanını göremiyorum, görmedim de?
Sana bir şeyler ispatlamak zorunda veya yalan söylemek zorunda değilim kardeşim.Hocam laftan anlamiyorsunuz. İşte böyle basit sorunlar türknette talep açıp bekleyerek çözülüyor anca. Degisik yanini gormemenizin nedeni belli cunku bu dandik sistemi hala savunmanıza bakarsak başka firma kullanmamissiniz ve diger iss lerde teknik destegin nasil oldugunu anlayamiyorsunuz.