İnternet Tavsiyesi 2021

RosieN

80+
Reaksiyon skoru
1
Türk Telekom internet kullanıcısıyım. 24 Download 5 Upload (genelde 3) alıyorum. Sözleşmem bitiyor ve yeni bir internet sağlayıcısı arıyorum. Bulunduğum yerde sadece Vodafone netin fiber altyapısı bulunmakta. 100 download alabileceğim bir altyapıya sahip olduğumu söylüyorlar. Vodafone internet kullanan arkadaşlar ping durumundan memnun mu ? Bağlantı kopması gibi durumlarda teknik destek ilgili mi ? Türk Telekoma ayda 120 TL ödüyorum. İnternet sağlayıcılarından pek fazla anlamadığım için tavsiyenize ihtiyacım var. Türk Telekom kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa fiber altyapısı olduğu için Vodafone mu kullanmalıyım ? İnterneti özellikle oyun oynamak ve yayın izlemek için kullanıyorum.

Ekler

• INT.png
    INT.png
    13.4 KB · Hit: 200
alt yapında varsa millenicom öneririm ben kullanıyorum 114 tl ödüyorum 8 uploud 100mbps tahütssüz ama benim altyapım 85 mbps destekliyor o yüzden 85 mbps kullanıyorum ama buda çok iyi

milenyum

alt yapında varsa millenicom öneririm ben kullanıyorum 114 TL ödüyorum 8 uploud 100mbps tahütssüz ama benim altyapım 85 mbps destekliyor o yüzden 85 mbps kullanıyorum ama buda çok iyi
Millenicom 69 max destekliyor gözüküyor az önce test yapıp paylaştım. Vodafone hakkında bir bilginiz var mı geçersem pişmanlık duyar mıyım ?

Millenicom

w
Millenicom 69 max destekliyor gözüküyor az önce test yapıp paylaştım. Vodafone hakkında bir bilginiz var mı geçersem pişmanlık duyar mıyım ?
vodafone hakkında bir bilgim yok malesef ama 69mbps bile türktelekoma verdin paradan daha iyidir net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

69 mbps az değil yani

w

vodafone hakkında bir bilgim yok malesef ama 69mbps bile türktelekoma verdin paradan daha iyidir net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

69 mbps az değil yani
Oyun esnasında ping değerleri falan nasıl ? Bağlantı kopması gibi durumlar oluyor mu ? Teknik sıkıntılar olduğu zaman müşteri hizmetleri ilgili mi ? Daha önce çevremden kullanan hiç duymadım bilgim yok aydınlatırsan sevinirim :)

Oyun esnasında ping değerleri falan nasıl ? Bağlantı kopması gibi durumlar oluyor mu ? Teknik sıkıntılar olduğu zaman müşteri hizmetleri ilgili mi ? Daha önce çevremden kullanan hiç duymadım bilgim yok aydınlatırsan sevinirim :)
3 aydır kullanıyorum bende müşteri hizmetleri gayet iyi hızlı cevap veriyorlar felan şu ana kadar kopma kesinti olmadı bende ama bende ve başkalarında olmaması başka birisinden olmadığı anlamına gelmez ama genel olarak sıkıntı yok kullananlar memnun

3 aydır kullanıyorum bende müşteri hizmetleri gayet iyi hızlı cevap veriyorlar felan şu ana kadar kopma kesinti olmadı bende ama bende ve başkalarında olmaması başka birisinden olmadığı anlamına gelmez ama genel olarak sıkıntı yok kullananlar memnun
Çok teşekkür ederim yardımların için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri