Neler Yeni

Yardım Fiber altyapısı için İSS tavsiyesi

Hangisi Tercih Etmeliyim

• Comnet

• Turknet (Kendi Altyapsı Yok)

• Milenicom

• Netspeed

• Turktelekom

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam comnet kullanıyorsunuz sanırım. Oyunlarda ne tarz sıkıntılar yaşanıyor. Fiber ftth comnet kullanıcısıyımda bütün oyunlardaki latency ler düştü. Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
O çöplükten kurtulalı çok oluyor. Network nedir bilmeyen bir yöneticileri var. Size daha önce bunu açıklamıştım diye hatırlıyorum.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
O çöplükten kurtulalı çok oluyor. Network nedir bilmeyen bir yöneticileri var. Size daha önce bunu açıklamıştım diye hatırlıyorum.
Hocam yöneticinin aldığım hizmetle ne alakası var? Yönetici benim anam mı, babam mı? Ben direk deneyimimden bahsediyorum. Ben f/p olarak buluyorum. Oyunlarda pinglerin düştüğünü söylüyorum. Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına!. Kendiniz yazmışsınız.
Başka biri gelsin, böyle bir sıkıntı yaşadım desin onu da dinleyelim.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?

Ekler

• Screenshot_20220609-005619_1.jpg
    Screenshot_20220609-005619_1.jpg
    44.4 KB · Hit: 51

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Allah beterinden saklasin. Şok net kullanın en azindan musteri hizmetleri daha iyi. 🙂
Hocam siz 1 ay hediye dilensenize sağdan soldan. Başka firmalara giydireceğinize.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Size bu konuyu daha önce attım, okumadıysanız o sizin sorununuz. Firma zaten kurumsal değil mahalle bakalı daha kurumsaldır, yönetici ne derse onun etrafında dönüyor. Kullandığım sürede zaten fazlaca önerdim fakat boka sarınca saldım ve kimseye önermemeye başladım, bayağı da haklı nedenlerim var.
Fastpat'in zararlı olduğunu ve ellerinde olsa vermeyeceklerini söylüyorlar, sonra bunun getirdiği düşük ping ile övünüyorlar. Bu kadar .. insan olamaz neyse yazmayım şimdi.

1654725894760.png

1654725904652.png

1654725665629.png

Benim ve başka birinin yaşadığı ping spike sorununa oyuna sunucu sağlayan firmanın cevabı. Comnet destek ne diyor bizlik sorun yok. Körüm galiba yönlendirme kendilerine ait değil. Sorunumu altyapıma suçladılar niyese o kadar firma kullandım sadece bunlarda oldu bu. Bundan sonra Netspeed'e geçtiğimde böyle bir sorun hiç olmadı.

Bunun yanında haksız kapatılıp üzerine yumuldukları paralardan haberin var mı yok, o zaman çok yorum yapmayın.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Hocam yöneticinin aldığım hizmetle ne alakası var? Yönetici benim anam mı, babam mı? Ben direk deneyimimden bahsediyorum. Ben f/p olarak buluyorum. Oyunlarda pinglerin düştüğünü söylüyorum. Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına!. Kendiniz yazmışsınız.
Başka biri gelsin, böyle bir sıkıntı yaşadım desin onu da dinleyelim.
Her zaman musteri hizmetleri 1. planda olsun. Cikislari ayni oldugu surece alacagin degerler birbirine benzer zaten.(tabii ki ping ve packet loss POP noktalarina bakar) Asil onemli olan sorun yasadiginda muhattap bulabilmek. Ayrica comnetin kendine ait POP noktalari fazlasiyla az. Buda demek oluyorki TT den kiraladigi POP da gecikme yasanirsa paket kaybı cosuyor. Duzgun baglanti icin istanbul ankara v.s sadece. 🙂
Hocam siz 1 ay hediye dilensenize sağdan soldan. Başka firmalara giydireceğinize.
Baska firmalara giydirdigim yok. Kimsenin magdur olmasina gerek olmadigi icin boyle dandik firmalar tavsiye etmiyorum. Evime normal fiber gelir netspeed devam ederim. Evime turknet gigafiber gelir netspeedi birakirim turknet gecerim 1gbps hiz nimet. Veya superonline fiber gelir ms artisi yasarim ama +500 mbps hiz icin gecerim. Kaliteden yanayim yani. 🙂

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,271
İsim
Oğuz Oğuz
Yakında Türktelekom taahhüdüm bitiyor. Türktelekom fiber altyapısı mevcuttur. Tavsiye edeceğiniz en sorunsuz ve memnun olduğunuz internet servis sağlayıcısı hangisidir? (100 mbps download 8 mbps upload veriyor çoğu firma).
Türknet öneririm

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
turknet
comnet
netspeed

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Müşteri hizmetlerinden memnun musunuz peki?
hocam direk bir muhatap yok karşınızda. Talep oluşturup sizi aramalarını ya da sorunu çözmelerini bekliyorsunuz. İyi kötü siz karar verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,930
Üyeler
164,583
Son üye
kaanjajdj
Top Bottom