Arama sonuçları: *

1. İnfidélité

2000 tl gaming kulaklıık önerisi

Arkadaşlar mikrofonu önemsiz yani olmasa bile olur oyun için wireless kulaklık arıyorum bluetooth özelliği olursa da iyi olur ama kesinlikle olsun demiyorum fiyat olarak 2 öneri i,stiyorum sizden mümkünse 1 tane 1500 2000 tl arası 1 tane de 2000 2500 tl arası önerebilir misiniz
  2. İnfidélité

Yayında ekran ve ses tekrarlanıyor

beyler twitch te yayın açıcam ama yayını açtığımda ses ve ekran tekrarlanıp duruyor loop a giriyorum bunun nedeni nedir obs ten ayarları mı değiştirmeliyim
  3. İnfidélité

arka plan sesleri önleme

denerim knk eyw
  4. İnfidélité

arka plan sesleri önleme

knk ama amd işe yarar mı
  5. İnfidélité

arka plan sesleri önleme

amd 1628189720 nvidsia olsa güzel olurdu ya
  6. İnfidélité

arka plan sesleri önleme

Corsair void elite kullanıyorum discord ses bastırma programı olmayınca klavye ve mouse sesi duyuluyor bunu için bi program fln varmı
  7. İnfidélité

Corsair Void Elite RGB için Eq ayarı önerebilecek var mı?

knk güzel ayar buldun mu
  8. İnfidélité

İnceleme Corsair void elite incelemesi ( resmen bedavaya aldım)

bilgiler için eyw knk almaya karar verdim 1625650750 1625652127
  9. İnfidélité

İnceleme Corsair void elite incelemesi ( resmen bedavaya aldım)

knk usb le takınca sıkıntı olmuyor dimi bide konuşurken ses az gidiyormuş duyulmuycak seviyede mi
  10. İnfidélité

Corsair Void Elite dip ses sorunu

knk usb mi kulaklık
  11. İnfidélité

Cooler Master CH321 vs Corsair HS35 STEREO

ne aldın knk
  12. İnfidélité

320 ₺ fiyata cooler master CH321 alınır mı?

Aldın mı knk 1625591326
  13. İnfidélité

Corsair Void Elite vs HS60 Pro

knk stereo ya emin olamadım iyi ses kasılıyor dimi bide msl oyundaki silah seslerini fln arkadaşalrına gidiyor mu
  14. İnfidélité

400 max 450 TL kulaklık önerisi

knk drop plus yazmış hereks zaten onu aldım geri iade ettim çünkü knk kabloyu taktığımda çınlama sesi geliyor oyu ndayken duyulmuyo ama rahatsız edici biraz onu geçtim bni test ediyim oyunda dedim bütün sesler yankılanıyo gibi bişey hoparlörle oynasam daha iy ises kasardım ilk aldığımda bozuk...
  15. İnfidélité

400 max 450 TL kulaklık önerisi

https://www.n11.com/urun/hyperx-cloud-stinger-core-hx-hscsc2-bkww-oyuncu-kulakligi-1593929?magaza=techhouse& https://www.trendyol.com/razer/kraken-x-lite-7-1-kablolu-oyuncu-kulakligi-p-32900241?boutiqueId=573959&merchantId=1513&gads=true...
Top Bottom