Neler Yeni

Corsair Void Elite vs HS60 Pro

PARSOZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Can
Birazdan ikisinden birini satın alacağım sizce hangisi daha iyi

Corsair Void Elite 7.1

Corsair HS60 PRO

Techno08

80+ Gold
Void elite daha iyi diye biliyorum kendim de kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İkiside birbirine yakın kulaklıklar. Ben olsam hs60 pro yu alırım.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Yaklaşık 10 seneden fazla süredir kulaküstü kulaklık kullanmamıştım. Geçen hafta heves edip aldım. Void elite çok yumuşak ve rahat geldi. Bass hissiyatı aynı şekilde bana güzel geldi. Ama kulaklıklarda genel midir bilmiyorum. Pc de sesi 25 ve üzerinde yaptığımda ses dışardan çok duyuluyor. Kulaklıkların geneli mi böyledir bilemedim. Ses kasma olayını ben yapabiliyorsam iyi demektir. Size de fikir olur diye yazmak istedim.

PARSOZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fikirleriniz için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Altan
Yaklaşık 10 seneden fazla süredir kulaküstü kulaklık kullanmamıştım. Geçen hafta heves edip aldım. Void elite çok yumuşak ve rahat geldi. Bass hissiyatı aynı şekilde bana güzel geldi. Ama kulaklıklarda genel midir bilmiyorum. Pc de sesi 25 ve üzerinde yaptığımda ses dışardan çok duyuluyor. Kulaklıkların geneli mi böyledir bilemedim. Ses kasma olayını ben yapabiliyorsam iyi demektir. Size de fikir olur diye yazmak istedim.
knk stereo ya emin olamadım iyi ses kasılıyor dimi bide msl oyundaki silah seslerini fln arkadaşalrına gidiyor mu

Top Bottom