Neler Yeni

Corsair Void Elite dip ses sorunu

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
arkadaşlar itopyadan corsair void elite rgb modelini aldım dip ses sorunu beni rahatsız etti garantiye gönderdim benim gibi olan varı birde sizce değişim yaparlarmı
teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Başkan ben kullanmadım o kulaklığı ama çok dip ses sorunu olduğunu duyumlar alarak anladım.Ondan tercih edeceğim bir kulaklık olmazdı.İtopya iade almıyor diye biliyorum ama sen yinede anlayan bir kişiye sor başkan belli olmaz bu işler.Tanıdığın varsa torpil yaptırıpta iade edebilirsin ancak öyle olur gibime geliyor.Olmadı arkadaşına ailene dostuna birine 100 Tl aşağıdan okutursun yeni kaliteli kulaklık alırsın.Okuturken dip ses sorunu olduğunu belirt.Milleti kandırma sahtekarlık iyi bir şey değil.

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan ben kullanmadım o kulaklığı ama çok dip ses sorunu olduğunu duyumlar alarak anladım.Ondan tercih edeceğim bir kulaklık olmazdı.İtopya iade almıyor diye biliyorum ama sen yinede anlayan bir kişiye sor başkan belli olmaz bu işler.Tanıdığın varsa torpil yaptırıpta iade edebilirsin ancak öyle olur gibime geliyor.Olmadı arkadaşına ailene dostuna birine 100 TL aşağıdan okutursun yeni kaliteli kulaklık alırsın.Okuturken dip ses sorunu olduğunu belirt.Milleti kandırma sahtekarlık iyi bir şey değil.
aga bana dip sesi çözsünler yeter kulaklıktan ve kulaklığın kalitesinden çok memnun kaldım

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kulaklığı kullanıyorum, ben de dipses yok:D

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana icue yi yükledikten sonra mı oldu?
dikkatli dinlediğim zaman uygulama olmadanda çok ince çınlama seside oldu ama icueyi yükleyince her sesin arkasından ssss diye bir ses geliyordu aygıt yöneticisi taktiğini falan hepsini yaptım çözüm olmadı garantiye yolladım

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bende de dipses sorunu yok. Bende itopyadan aldım.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Kulaklıkta tek sorun dipses. Oda bazı kişilerde oluyor:D

real1ty

80+ Bronze
dikkatli dinlediğim zaman uygulama olmadanda çok ince çınlama seside oldu ama icueyi yükleyince her sesin arkasından ssss diye bir ses geliyordu aygıt yöneticisi taktiğini falan hepsini yaptım çözüm olmadı garantiye yolladım
Hocam garanti işi ne oldu, düzelttiler mi? Bildiğim kadarıyla dip sesin tek çözümü değişim/iade. İtopya ve incehesap çöpleri iade almadıgına göre sanırım elinde kalacak, peki ne oldu sonuç?

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
Hocam garanti işi ne oldu, düzelttiler mi? Bildiğim kadarıyla dip sesin tek çözümü değişim/iade. İtopya ve incehesap çöpleri iade almadıgına göre sanırım elinde kalacak, peki ne oldu sonuç?
hocam forumda değildim kb hala bir gelişme yok ürün garantiden gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,883
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom