aga bana dip sesi çözsünler yeter kulaklıktan ve kulaklığın kalitesinden çok memnun kaldımBaşkan ben kullanmadım o kulaklığı ama çok dip ses sorunu olduğunu duyumlar alarak anladım.Ondan tercih edeceğim bir kulaklık olmazdı.İtopya iade almıyor diye biliyorum ama sen yinede anlayan bir kişiye sor başkan belli olmaz bu işler.Tanıdığın varsa torpil yaptırıpta iade edebilirsin ancak öyle olur gibime geliyor.Olmadı arkadaşına ailene dostuna birine 100 TL aşağıdan okutursun yeni kaliteli kulaklık alırsın.Okuturken dip ses sorunu olduğunu belirt.Milleti kandırma sahtekarlık iyi bir şey değil.
hocam icueyi kullanmıyosun doğrumuKulaklığı kullanıyorum, ben de dipses yok
Kullanıyorum sorun yokhocam icueyi kullanmıyosun doğrumu
Sana icue yi yükledikten sonra mı oldu?hocam icueyi kullanmıyosun doğrumu
dikkatli dinlediğim zaman uygulama olmadanda çok ince çınlama seside oldu ama icueyi yükleyince her sesin arkasından ssss diye bir ses geliyordu aygıt yöneticisi taktiğini falan hepsini yaptım çözüm olmadı garantiye yolladımKullanıyorum sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana icue yi yükledikten sonra mı oldu?
knk usb mi kulaklıkKulaklıkta tek sorun dipses. Oda bazı kişilerde oluyor
Hocam garanti işi ne oldu, düzelttiler mi? Bildiğim kadarıyla dip sesin tek çözümü değişim/iade. İtopya ve incehesap çöpleri iade almadıgına göre sanırım elinde kalacak, peki ne oldu sonuç?dikkatli dinlediğim zaman uygulama olmadanda çok ince çınlama seside oldu ama icueyi yükleyince her sesin arkasından ssss diye bir ses geliyordu aygıt yöneticisi taktiğini falan hepsini yaptım çözüm olmadı garantiye yolladım
hocam forumda değildim kb hala bir gelişme yok ürün garantiden gelmediHocam garanti işi ne oldu, düzelttiler mi? Bildiğim kadarıyla dip sesin tek çözümü değişim/iade. İtopya ve incehesap çöpleri iade almadıgına göre sanırım elinde kalacak, peki ne oldu sonuç?